Nieuws

 • Nieuw in Helmond: de Tegeltaxi

  woensdag 24 april 2024
  Afgelopen week hebben inwoners, samen met het Repaircafé, Woonpartners, Inloophuis De Cirkel en Stichting Speel je mee op en rondom het Groet- en Ontmoetplein in Helmond-Oost tegels gewipt en nieuwe tuintjes aangelegd. De tegels werden opgehaald door de Tegeltaxi, een initiatief van ons om u te helpen met het vergroenen van uw buitenruimte.

 • Let op: Tijdelijk moeilijk telefonisch bereikbaar

  woensdag 24 april 2024
  Wij zijn tijdelijk slechter telefonisch bereikbaar door een combinatie van factoren. Wij werken er hard aan om de bereikbaarheid te verbeteren en verwachten dat deze binnen 1,5 week weer normaal zal zijn.

 • Jongeren en buurtbewoners helpen elkaar met levensmiddelen deelkastje vol voedsel

  maandag 22 april 2024
  Geef wat je missen kan, neem mee wat je nodig hebt. Dat is de slogan voor een nieuw initiatief die de Buurtpreventie Weverspoort Helmond, Lev groep en de jongeren van We-Care meiden samen met de buurtbewoners heeft uitgewerkt.

 • Zo komt het 25 Septemberpark eruit te zien

  maandag 22 april 2024
  Dit jaar start de aanleg van het 25 Septemberpark. Het park rondom de Watertoren waar ook de Stadse Aa doorheen zal stromen. De definitieve ontwerpen zijn nu bekend. Een mooi groen park met sport- en spelvoorzieningen voor jong én oud.

 • Open Inloop Mierlo-Hout voor ondersteuning en informatie

  maandag 22 april 2024
  Vanaf maandag 8 april vindt in Mierlo-Hout elke maandagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur een 'Open Inloop' plaats in Wijkhuis de Geseldonk. Deze 'Open Inloop' is bedoeld om bewoners van Mierlo-Hout ondersteuning, informatie en een luisterend oor te bieden.

Uw Reactie
Uw Reactie