Nieuws

 • Speelplek bij Kindcentrum De Lindt in de wijk Stiphout

  Volgend jaar 25 vernieuwde speelplekken in Helmond

  donderdag 3 december 2020
  We gaan in 2021 op 25 plaatsen in de stad openbare speelplekken verbeteren. Veel speeltoestellen in Helmond moeten de komende jaren vervangen worden, de leeftijdsopbouw in de wijken verandert en de manier waarop kinderen graag buitenspelen is de laatste jaren ook anders geworden. Daarom gaan we de speelplekken samen met bewoners en organisaties gevarieerd, eigentijds, avontuurlijk en natuurlijk maken. Daarnaast worden de speelplekken beter toegankelijk voor kinderen met een beperking.

 • Foto van weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 3 december

  donderdag 3 december 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 3 december 2020.

 • Brexit en omwisselen rijbewijs Verenigd Koninkrijk

  woensdag 2 december 2020
  Rijbewijshouders met een rijbewijs uit het Verenigd Koninkrijk die ingeschreven staan in Nederland, hebben tot 31 december 2020 de tijd om het rijbewijs om te wisselen volgens de nu geldende regels. Dit betekent dat het rijbewijs uit het Verenigd Koninkrijk tot 31 december 2020 gezien wordt als een EU-rijbewijs.

 • Verbod op carbidschieten in Helmond

  woensdag 2 december 2020
  De gemeenteraad heeft dinsdagavond unaniem besloten om carbidschieten in Helmond te verbieden. Dit besluit is een lokale aanvulling op het eenmalige landelijke vuurwerkverbod.

 • Foto van burgemeester Elly Blanksma

  Statement burgemeester Blanksma over vuurwerkoverlast

  vrijdag 27 november 2020
  De vuurwerkoverlast die we de afgelopen dagen in onze stad hebben ervaren, is onacceptabel. Lees hier de verklaring van onze burgemeester.

Uw Reactie
Uw Reactie