Nieuws

 • Toetsenbord

  Gemeentelijke website Helmond 100% toegankelijk

  maandag 17 februari 2020
  Helmond heeft als één van de eerste gemeenten in Nederland het waarmerk ‘Drempelvrij’ ontvangen. De gemeente krijgt het Nederlandse kwaliteitsmerk voor een 100% toegankelijk gemeentelijke website. De website www.helmond.nl voldoet namelijk aan alle 50 wettelijke toegankelijkheidscriteria en is daarmee volledig toegankelijk voor alle doelgroepen. Er zijn slechts 9 van de 355 gemeenten die tot nu toe een waarmerk hebben ontvangen. Het waarmerk staat met een logo gepubliceerd op de gemeentelijke website.

 • Gemeentelijke kantoren gesloten tijdens Carnaval

  vrijdag 14 februari 2020
  Tijdens Carnaval zijn de kantoren van de gemeente gesloten op maandag 24 en dinsdag 25 februari. De gemeente is op deze twee dagen telefonisch niet bereikbaar.

 • Toezicht en Handhaving

  Podiumbijeenkomst Wijkagenda’s Veiligheid

  donderdag 13 februari 2020
  Iedereen in Helmond moet zich veilig kunnen voelen. Een veilige stad is een verantwoordelijkheid van ons allemaal Om Helmond veiliger en leefbaarder te maken hebben vele stadgenoten een jaar geleden hun ervaringen en ideeën gedeeld in een onderzoek naar veiligheid in de wijk. Samen wil de gemeente een goede aanpak voor uw wijk maken. Op dinsdag 18 februari is de podiumbijeenkomst over de stand van zaken van de Wijkagenda’s Veiligheid. De bijeenkomst vindt plaats bij het ROC Ter Aa, locatie Keizerin Marialaan 2. Aanvang: 19.30 uur. Komt u ook?

 • Euro's

  Kwijtschelding gemeentelijke belastingen

  donderdag 13 februari 2020
  Kortgeleden heeft iedere inwoner de aanslag voor de gemeentelijke belastingen ontvangen. Is uw inkomen te laag om de belastingen te betalen? Vraag dan kwijtschelding aan bij de gemeente.

 • Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 13 februari

  donderdag 13 februari 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 13 februari 2020.

Uw Reactie
Uw Reactie