Nieuws

 • Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 2 april

  donderdag 2 april 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 2 april 2020.

 • Opvang dak- en thuislozen in sporthal ‘De Braak’

  woensdag 1 april 2020
  Iedereen heeft het advies gekregen om zoveel mogelijk thuis te blijven en 1,5 meter afstand te bewaren tot elkaar, maar wat als je geen huis hebt? Kwetsbare groepen zoals dak- en thuislozen hebben extra aandacht nodig.

 • Maatregelen opvang en onderwijs in Helmond

  dinsdag 31 maart 2020
  Van 16 maart tot en met 28 april zijn alle scholen en de kinderopvang gesloten in verband met de corona-crisis. In deze periode kunnen alleen kinderen van ouders in cruciale beroepen én kinderen in kwetsbare situaties opvang krijgen. De gemeente Helmond en de Helmondse scholen en kinderopvangorganisaties hebben afspraken gemaakt over de opvang van deze kinderen.

 • Milieustraat Helmond tijdelijk gesloten

  Milieustraat Helmond vanaf 30 maart tijdelijk gesloten

  zondag 29 maart 2020
  De milieustraat aan de Gerstdijk in Helmond is met ingang van aankomende maandag (30 maart) voorlopig gesloten vanwege het coronavirus. Het was de afgelopen dagen te druk bij de milieustraat, ondanks de herhaalde oproepen om alleen naar de milieustraat te komen als het strikt noodzakelijk was.

 • Afvalinzameling

  Afvalinzameling in Helmond vanwege coronavirus

  zondag 29 maart 2020
  De ontwikkelingen rond het coronavirus hebben ook impact op de afvalinzameling in Helmond. Op deze pagina leest u de meest actuele informatie omtrent dit onderwerp.

Uw Reactie
Uw Reactie