Nieuws

 • Meedenken over (her)ontwikkeling ‘Kop van Aarle-Rixtel'

  maandag 13 juli 2020
  Op donderdag 9 juli hebben er in Perron 15 in Aarle-Rixtel twee werkplaatsen (meedenk-workshops) plaatsgevonden voor de (her)ontwikkeling van de ‘Kop van Aarle-Rixtel’. Inwoners van het gebied en direct betrokkenen waren uitgenodigd om mee te denken over de verdere invulling van de ontwikkelingen in de Kop, onderdeel van ’t Gulden Land.

 • Foto van politie in Helmond

  Diverse overtredingen en aanhoudingen bij handhavingsactie Binnenstad Helmond

  vrijdag 10 juli 2020
  De gemeente en de politie hebben donderdag 9 juli bij een gezamenlijke actie in de Helmondse binnenstad een verkeerscontrole gehouden en drie adressen bezocht. Hierbij zijn verschillende overtredingen geconstateerd. Ook de Veiligheidsregio Brabant Zuidoost, Senzer, Omgevingsdienst Oost Brabant, de Douane en op de achtergrond het OM en de Belastingdienst waren betrokken bij de actie.

 • Foto van Weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 9 juli

  donderdag 9 juli 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 9 juli 2020.

 • Werkzaamheden gasleiding Deken van der Hagenstraat

  donderdag 9 juli 2020
  Vanaf vrijdag 10 juli tot half oktober vinden er werkzaamheden plaats aan de gasleiding onder het fietspad aan de Deken van der Hagenstraat.

 • Koninklijke Onderscheiding Marlies Venema- Schraa

  maandag 6 juli 2020
  Zondagmiddag 5 juli 2020 heeft in de kapel van het Elkerliek Ziekenhuis mw Marlies Venema- Schraa een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Burgemeester Blanksma reikte de onderscheidingen uit voor haar verdiensten sinds 1994 bij de Protestantse Bethlehemkerk in Helmond. Vanaf het begin is ze daar als vrijwilligster actief betrokken bij de gemeenschap. Ze verzorgt de oppasdienst tijdens de kerkdienst, was lid van de beroepingscommissie, fondswerver voor de oecumenische werkvakantie voor jongeren en verzorgt de liturgieboekjes. Voorts kookt ze driemaandelijks voor de ouderen en alleenstaanden.

Uw Reactie
Uw Reactie