• Inwoner
  • Actueel
  • MOVE2CCAM: Denk mee over de toekomst van zelfrijdende voertuigen

MOVE2CCAM: Denk mee over de toekomst van zelfrijdende voertuigen

MOVE2CCAM (Connected, Cooperative & Automated Mobility) is een Europees onderzoeksproject waarin organisaties en inwoners uit heel Europa samenwerken op het gebied van zelfrijdend vervoer. Wij zijn gekozen als een van de testregio’s voor MOVE2CCAM. We onderzoeken tijdens workshops wat de mogelijke voordelen en valkuilen zijn van zelfrijdend vervoer. Er zijn verschillende workshops voor zowel inwoners als organisaties. We nodigen u graag uit om deel te nemen en samen de toekomst van zelfrijdende voertuigen vorm te geven.

Meer informatie over het samenwerkingsverband en MOVE2CCAM vindt u op www.move2ccam.eu

 

Zelfrijdende voertuigen hebben een immense impact op onze wereld. Daarom willen we mensen uit allerlei beroepen en sectoren samenbrengen om hierover na te denken. Of u nu werkt in transport, logistiek, wetgeving, gezondheid, of iets anders, uw mening telt.

We willen graag weten welke kansen en problemen u ziet in uw vakgebied. Kom luisteren naar anderen en praat met ons tijdens interactieve sessies:

Wanneer:

Donderdag 26 oktober van 14:30 tot 16:30 uur

Waar:

Automotive Campus Helmond (met gratis parkeergelegenheid)

Tijdens deze sessie duiken we in praktijkvoorbeelden en bespreken we de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI's) voor zelfrijdende voertuigen en diensten.

Wilt u deelnemen?

Meld u eenvoudig aan vóór 19 oktober of stuur een e-mail naar Bram de Jong, projectondersteuner van MOVE2CCAM bij de gemeente Helmond, via organisations.move2ccam@helmond.nl. U kunt ook bellen naar 06 - 53 25 48 02.

Kent u iemand in uw netwerk die graag zou willen deelnemen? We waarderen het zeer als u deze uitnodiging met hen deelt.

Samen kunnen we de toekomst van zelfrijdende voertuigen vormgeven. We kijken uit naar uw komst en uw waardevolle bijdrage.

zelfrijdend voertuig

Uw Reactie
Uw Reactie