Klankbord voor zelfstandigen en het MKB

We bevinden ons in een onwerkelijke periode. Een crisis, met een omvang die niemand van ons ooit eerder heeft meegemaakt. Corona treft de hele wereld, en daarmee ook Helmond, vol in het hart. Inwoners zijn ziek of kennen een dierbare die in het ziekenhuis ligt. De maatschappelijk impact is daarmee groot, maar de effecten op de economie zijn minstens net zo groot. Ondernemers maken zich door de maatregelen zorgen over hun toekomst.

Hulp voor zelfstandigen en het MKB

Zelfstandigen en het MKB hebben het moeilijk. De toekomst is onvoorspelbaar en de effecten van de coronacrisis zijn direct zichtbaar. De coronacrisis duurt dusdanig lang dat de reserves opraken. In sommige gevallen dreigt een faillissement. Ondernemen kan eenzaam zijn en beslissingen die u neemt kunnen zwaar wegen. Het is daarom belangrijk dat u een klankbord hebt, iemand die de juiste vragen kan stellen en begrijpt wat er gebeurt.

De gemeente Helmond biedt hierin een helpende hand. Voor de ondernemers in de horeca en voor winkeliers is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een klankbordgroep. Met het Ondernemersklankbord willen ervaren en succesvolle ondernemers kosteloos hun kennis en kunde delen. Het betreffen experts met jarenlange ervaring en verstand van het vak, die andere ondernemers kunnen ondersteunen en adviseren. Zowel in strategische zin, als met praktische adviezen kunnen zij u bij staan. En als er geen directe oplossingen voorhanden zijn, zorgen deze mensen voor een directe doorverwijzing naar de juiste specialist.

De volgende adviseurs uit het Ondernemersklankbord zijn van harte bereid u verder te helpen:

  • Frits Rutten (parkmanager SBH) Voorzitter
  • GertJan Aarts (voorzitter Stichting Bedrijventerreinen Helmond)
  • Patrique Dankers (eigenaar Glasvezel Helmond)
  • Hugo van Osch (directie Arte)
  • Michael Munnich (directie Driessen Groep)
  • Peter de Witte (directeur, Innovatiehuis De Peel)
  • Irene van Geel (penningmeester SBH, advocaat Goorts + Coppens)
  • Rob Bogman/Marjolein van den Berkmortel (regiomanager VNO-NCW)

Vertrouwelijk

Uiteraard behandelt het Ondernemersklankbord alle aanvragen strikt vertrouwelijk.

Contact

U kunt contact opnemen met het Ondernemersklankbord via klankbord@helmond.nl. Er zal binnen 48 uur contact met u worden opgenomen.

Uw Reactie
Uw Reactie