Communicatietoolkit jeugdvriendelijke stad

Op deze pagina vindt u onze communicatietoolkit met kant en klare materialen voor uw eigen uitingen en publicaties.

Over het project

Let op! tekst mag overgenomen worden door externe partners.

Met het project Jeugdvriendelijke Stad maken we Helmond nog beter voor helmondse kinderen en jongeren. Dit doen we niet alleen. Maar juist met de gemeente, organisaties in de stad en met kinderen en jongeren. Want wie weet er beter wat er speelt onder de jeugd, dan de kinderen en jongeren van Helmond zelf?

Aan de hand van onze jeugdagenda gaan we in gesprek met zo veel mogelijk kinderen en jongeren. We praten over thema’s als veiligheid, onderwijs, milieu en armoede. Maar spelen ook in op de actualiteiten. Om vervolgens ook echt aan de slag te gaan met die ideeën!

Dit doen we met een gezamenlijk doel: Ervoor zorgen dat Helmond een stad is waar kinderen en jongeren zorgeloos opgroeien. En waar het aanbod van uitgaan, evenementen en wonen aantrekkelijk is voor alle jeugd. Een Jeugdvriendelijke Stad.

Over de Toolkit

De toolkit van Jeugdvriendelijke Stad biedt kant en klare materialen voor uw communicatie. Wilt u zichtbaar maken dat een activiteit, bijeenkomst, winkel of iets anders jeugdvriendelijk is? Download dan hier gemakkelijk het beeldmateriaal. 

Download tekst en beeldmateriaal

Uw Reactie
Uw Reactie