Stage

Gemeente Helmond is één van de grootste werkgevers binnen Helmond en omgeving. Wij bieden interessante stages en banen met grote maatschappelijke impact. Wil jij al tijdens je studie kennismaken met het werken bij een gemeente? En daarmee iets bijdragen voor de inwoners en ondernemers binnen gemeente Helmond? Met een baan of stage bij gemeente Helmond doe je ertoe!

Er zijn momenteel geen stages. Op de hoogte blijven van stages? Meld je aan op het kandidatenportaal!

Indien wij stages beschikbaar hebben dan tref je deze op deze pagina. We bieden je ook de mogelijkheid een open sollicitatie te versturen voor een stageplek of een jobalert aan te maken. Zo ontvang je als eerste nieuwe (stage)vacatures direct in je mailbox.

Stage

Met een stage bij gemeente Helmond kun je je vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen. Wij bieden stagiairs binnen gemeente Helmond:

  • Een vergoeding van € 350,- per maand ongeacht opleiding, bij een stage vanaf 3 maanden.
  • Een uitgebreid en leerzaam onboarding traject om snel bekend te raken met onze organisatie
  • Ruimte om tijdens je stage te werken aan onderzoek of schoolopdrachten, zodat je na je stage ook echt vrij bent.
  • Meedraaien met operationele werkzaamheden. We zien je als een volwaardig medewerker.
  • Volgens van geselecteerde (online) trainingen via de Helmond Academie.
  • Helmond Young Professional een netwerk door en voor ambtenaren (tot 36 jaar) van gemeente Helmond.
  • Begeleiding door ervaren collega’s. Je ontvangt on the job feedback waarmee je wat kan.
  • Een inhoudelijk uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt en dat allemaal binnen een maatschappelijk belangrijke organisatie.

Trainee

Werken aan maatschappelijke doelen en jezelf ontwikkelen ineen? Dat kan bij De Toekomst van Brabant. Jaarlijks start er een groep van 20 tot 25 trainees om zich in te zetten voor de Brabantse overheid. Gemeente Helmond is één van deelnemende organisaties. Tijdens het traineeship werk je aan drie opdrachten van acht maanden bij verschillende organisaties. Daarnaast volg je een intensief opleidingsprogramma. Zo ontdek je in korte tijd welke plek bij jou past.

Interesse? Bekijk dan de website van Toekomst van Brabant en meld je aan.

Helmond Young Professionals (HYP)

Ga je aan de slag binnen de gemeente Helmond en ben je jonger dan 36? Dan is het platform HYP, Helmond Young Professionals, er voor jou! Het HYP platform bestaat sinds 2008 en is er speciaal voor jonge ambtenaren tot en met 35 jaar binnen de gemeente Helmond. Dit jongerennetwerk is er voor én door young professionals binnen de organisatie. We organiseren zo’n 3-5 keer per jaar een bijeenkomst met alle HYP’ers.

 

Job alert  open sollicitatie  vakgebieden button

jouw werkplek  Contact

Uw Reactie
Uw Reactie