Loketten voor ondernemers

Gemeente Helmond

Bezoekadres:
Afdeling Ondernemen en Ontwikkelen
Team Economie
Stadskantoor
Weg op den Heuvel 35
5701 NV Helmond

U kunt een mail sturen naar accountmanagement@helmond.nl.

Ondernemersloket gemeente Helmond

Heeft u ondernemersvragen over de coronacrisis? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het Ondernemersloket van de gemeente Helmond, via telefoonnummer 14 0492. U kunt ook rechtstreeks bellen met één van de accountmanagers economie. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Manuel Martinez - industrie, kantoren en bedrijventerreinen
Telefoonnummer 06 51 66 57 85
E-mail m.martinez@helmond.nl

Adil Marra – Centrum, horeca & detailhandel
+31(0)637115246
a.marra@helmond.nl

Ellen van Schijndel – starters, wijkwinkelcentra, kleine ondernemers, zzp’ers
+31(0)642195656
E.van.Schijndel@helmond.nl

Trudy van Horne – culturele ondernemers, organisaties en instellingen
Telefoonnummer 06 14 97 98 71
E-mail: T.van.Horne@helmond.nl

Het ondernemersloket is ook bereikbaar via het e-mailadres: accountmanagement@helmond.nl.

Ondernemers, instellingen en organisaties uit de culturele sector kunnen mailen naar: kc@helmond.nl.

Netwerken en ondernemersverenigingen

Er zijn verschillende verenigingen en netwerken te vinden in Helmond en omgeving. Via de voorgaande link vindt u meer informatie over bedrijventerreinverenigingen, winkeliersverenigingen en netwerken in Helmond.

Stichting Bedrijventerreinen Helmond

Op de website van Stichting Bedrijventerreinen Helmond leest u alles over wat u moet weten rond bedrijfslocaties, keurmerken, en duurzaam ondernemen.

Stichting Wijkmanagement Helmond

Op de website van Stichting Wijkmanagement Helmond leest u alles over wat u moet weten rond het vestigen in een van de wijken van Helmond

Ondernemersplein (landelijk)

Wat moet u regelen als u voor uzelf begint? Welke vergunningen heeft u nodig voor een uitbreiding van uw pand? Voortaan vindt u de antwoorden op al uw ondernemersvragen op één plek: Ondernemersplein.nl.

Innovatiehuis de Peel   

In de wereld van vandaag is alles en iedereen verbonden. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Hoe houd je als mkb-ondernemer het overzicht? Hoe blijf je bij? Ben je met je bedrijf of organisatie klaar voor de toekomst? Wat heb je nodig om je ambities te realiseren? Hoe houd je alle ballen in de lucht? 

Innovatiehuis de Peel zorgt voor verbinding. Verbinding tussen bedrijven en kennisinstellingen in de Peel en voor de aansluiting met Brainport. 

Automotive Campus

Op de Automotive Campus wordt gewerkt aan de mobiliteitsoplossingen van de toekomst. Dat doen zij binnen toonaangevende bedrijven, kennisinstituten, innovatieve start-ups en onderwijsinstellingen op het gebied van automotive. In amper vijftien jaar tijd is de campus uitgegroeid tot dé nationale en internationale hotspot op het gebied van green mobility en smart mobility.

Food Tech Brainport

In Helmond op Suytkade ligt Food Tech Brainport. Een (inter)nationaal expertisecentrum dat werkt aan circulaire voedselproductie en gezondere voedselproducten door middel van technologie, product- en marktinnovaties. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Kijk dan naar Food Tech Brainport TV, hét online programma over de wereld food en technologie.

Uw Reactie
Uw Reactie