• Ondernemer
  • Helmond Start: het platform/netwerk voor startende ondernemers

Helmond Start: het platform/netwerk voor startende ondernemers

Helmond Start is een initiatief van ons om nieuwe ondernemers in Helmond een goede start te gunnen. Waarom? Omdat ondernemers hartstikke hard nodig zijn om de motor van onze economie draaiende te houden. Mede dankzij de nieuwe ondernemers blijft Helmond een aantrekkelijke locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Helmond Start geeft daarom nieuwe ondernemers in Helmond een warm welkom!

Agenda

Donderdag 22 september a.s. is er een algemene informatiebijeenkomst. Drie ondernemers uit Helmond: Jeffrey van Dam van Finbuddy, Geert de Graef van Tommie in de Zorg, Zorgdesk en UniqueTeams en Tijn Swinkels van DENS delen hun praktijkervaringen en inzichten en gaan in gesprek over de vraag ‘Hoe breng ik mijn startend bedrijf tot groei en bloei?’. Daarnaast zijn specialisten uit ons netwerk aanwezig om je wijzer te maken op je pad naar een succesvolle onderneming en kom je in gesprek met andere ondernemers.

We nodigen je graag uit om hier bij aanwezig te zijn. De details van deze bijeenkomst staan hieronder. 

Aanmelden

Wil je bij de informatieavond zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar cor@helmondstart.nl. Geef in je mail aan met welke sprekers je graag in gesprek wilt (voorkeur).

Locatie

Summa Automotive Helmond
Automotive Campus 250
5708 JZ Helmond

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar op de Campus.

Informatie over de inhoud van deze bijeenkomst volgt later.

Informatie over de inhoud van deze bijeenkomst volgt later.

Interessante bijeenkomsten in september!

De zomerborrel van 19 juli was enorm geslaagd! Zo'n 45 startende ondernemers uit (de regio) Helmond gingen in groepjes met elkaar in gesprek. Vragen als: 'Wat heb jij als ondernemer geleerd?' en 'Wat zou jij anders hebben gedaan met de kennis van nu?', passeerden de revue. Aan het begin van de avond keerde iedereen weer met veel energie en inspiratie huiswaarts.

Was u er niet bij? Zou u ook graag netwerken en ervaringen uitwisselen met andere startende ondernemers? Houd dan onze pagina in de gaten, want in september volgen er nog meer interessante bijeenkomsten!

 

“Samen weet u meer dan in uw eentje”

De eerste stap naar het ondernemerschap is vaak het moeilijkst. De stappen die volgen, brengen u steeds dichter bij de realisatie van uw ondernemersdroom. Wij helpen nieuwe ondernemers bij de start van hun bedrijf. Dit doen wij door onze kennis, ervaring en inzichten te delen en op een slimme manier gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken en kennisdelen.

Helmond Start helpt startende ondernemers hun weg te vinden bij vraagstukken, om verbindingen te leggen, kennis te delen en zorgt voor een laagdrempelige kennismaking met collega-ondernemers en overheid. Wij organiseren evenementen en ontmoetingen waar u informatie kan inwinnen of vragen kan stellen. Of we koppelen u aan een ervaren ondernemer.

Laagdrempelig verbinden met ervaren en startende ondernemers 

Bij Helmond Start zorgen we voor waardevolle verbindingen. Niet alleen met starters onderling, maar juist ook met ondernemers die al jaren ervaring hebben. We bieden u nu de kans om, samen met andere collega-starters, in gesprek te gaan met ervaren ondernemers. 

Ondernemers helpen (of: versterken) elkaar 

Tijdens kleinschalige bijeenkomsten vergroot u snel en kwalitatief uw lokale netwerk en wisselt u ervaringen met elkaar uit. Een mooie gelegenheid om uw hulpvraag voor te leggen aan ondernemers die al langer in het vak zitten! Zij kunnen u helpen, doordat zij zelf misschien ook wel met deze situatie te maken hebben gehad. En wellicht kunt u met uw enthousiasme en ideeën de andere starters of ondernemers verder helpen. 

Meld u aan en verbind

Gelukkig staat u er als startende ondernemer in Helmond niet alleen voor. Via ons Startersplatform brengen we u in contact met andere lokale en ervaren ondernemers. Maak gebruik van de kracht van verbinden en samenwerken en meld u aan! 

Wilt u meer informatie over het platform en de activiteiten die wij bieden, neem dan contact op met een van de coördinatoren van Helmond Start:

Blijf op de hoogte en volg Helmond Start

                                                   

Uw Reactie
Uw Reactie