• Ondernemer
  • Helmond Start: het platform/netwerk voor startende ondernemers

Helmond Start: het platform/netwerk voor startende ondernemers

Helmond Start is een initiatief van ons om nieuwe ondernemers in Helmond een goede start te gunnen. Waarom? Omdat ondernemers hartstikke hard nodig zijn om de motor van onze economie draaiende te houden. Mede dankzij de nieuwe ondernemers blijft Helmond een aantrekkelijke locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Helmond Start geeft daarom nieuwe ondernemers in Helmond een warm welkom!

Agenda

Inspiratiebijeenkomst 'Vallen en Opstaan'

Het ondernemerschap bestaat uit vallen en opstaan. Op 13 juni aanstaande delen twee ervaringsdeskundige ondernemers uit Helmond hun persoonlijke ondernemersverhaal ‘recht vanuit het hart’. Over hun eigen proces van ‘Vallen en Opstaan’. Wat zij daaruit geleerd hebben en vooral ook hoe zij die ervaring en kennis inzetten in hun dagelijkse praktijk als ondernemer. Voor zichzelf, maar ook voor hun cliënten en opdrachtgevers. Inspirerende verhalen van twee powervrouwen, ieder met hun eigen inzichten en aanpak. Met een rode draad waar elke ondernemer zijn voordeel mee kan doen. Dus, als u klaar bent om geïnspireerd te worden door deze powervrouwen en meer te leren over het runnen van een succesvolle onderneming, dan moet u absoluut deze inspiratiebijeenkomst bijwonen!

Wilt u erbij zijn op 13 juni? Meld u aan voor de inspiratiebijeenkomst 'Vallen en Opstaan'.

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten.

Laagdrempelig verbinden met ervaren en startende ondernemers 

Bij Helmond Start zorgen we voor waardevolle verbindingen. Niet alleen met starters onderling, maar juist ook met ondernemers die al jaren ervaring hebben. We bieden u nu de kans om, samen met andere collega-starters, in gesprek te gaan met ervaren ondernemers. 

Ondernemers helpen (of: versterken) elkaar 

Tijdens kleinschalige bijeenkomsten vergroot u snel en kwalitatief uw lokale netwerk en wisselt u ervaringen met elkaar uit. Een mooie gelegenheid om uw hulpvraag voor te leggen aan ondernemers die al langer in het vak zitten! Zij kunnen u helpen, doordat zij zelf misschien ook wel met deze situatie te maken hebben gehad. En wellicht kunt u met uw enthousiasme en ideeën de andere starters of ondernemers verder helpen. 

Meld u aan en verbind

Gelukkig staat u er als startende ondernemer in Helmond niet alleen voor. Via ons Startersplatform brengen we u in contact met andere lokale en ervaren ondernemers. Maak gebruik van de kracht van verbinden en samenwerken en meld u aan! 

Wilt u meer informatie over het platform en de activiteiten die wij bieden, neem dan contact op met een van de coördinatoren van Helmond Start:

Blijf op de hoogte en volg Helmond Start

                                                   

Uw Reactie
Uw Reactie