• Ondernemer
  • Helmond Start: het platform/netwerk voor startende ondernemers

Helmond Start: het platform/netwerk voor startende ondernemers

Helmond Start is een initiatief van ons om nieuwe ondernemers in Helmond een goede start te gunnen. Waarom? Omdat ondernemers hartstikke hard nodig zijn om de motor van onze economie draaiende te houden. Mede dankzij de nieuwe ondernemers blijft Helmond een aantrekkelijke locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Helmond Start geeft daarom nieuwe ondernemers in Helmond een warm welkom!

Agenda

‘Netwerken met inhoud’

‘Welke netwerken zijn er nou eigenlijk allemaal in Helmond actief, en welke zou bij mij kunnen passen?’

Deze vraag komt bij startende, maar ook bij ervaren ondernemers die wij ontmoeten bij Helmond Start, regelmatig aan de orde. Enkele Helmondse ondernemersverenigingen hebben al eens deelgenomen aan een eerdere bijeenkomst van Helmond Start. Maar nooit eerder hebben we deze verenigingen volledig het podium gegeven. Daar brengen we binnenkort verandering in.

Op dinsdag 4 april – van 16.00 uur tot 19.00 uur - organiseert Helmond Start namelijk een netwerkbijeenkomst met inhoud. Exclusief mét en vóór Helmondse ondernemers én Helmondse ondernemersverenigingen.

Zes ondernemersverenigingen uit Helmond stellen zichzelf daarin voor en delen hun visie, aanpak, kennis en ervaringen met netwerken en gaan graag in gesprek met geïnteresseerde ondernemers.

Hiervoor nodigen we uit:

Zowel startende als ervaren ondernemers zijn bij deze bijeenkomst van harte welkom! Juist ook om verbinding en kruisbestuiving te stimuleren.

Aanmelden

Zien we u op 4 april? Meld u hier aan voor de netwerkbijeenkomst.

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten.

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten.

Meer informatie volgt. Houd de website in de gaten.

Laagdrempelig verbinden met ervaren en startende ondernemers 

Bij Helmond Start zorgen we voor waardevolle verbindingen. Niet alleen met starters onderling, maar juist ook met ondernemers die al jaren ervaring hebben. We bieden u nu de kans om, samen met andere collega-starters, in gesprek te gaan met ervaren ondernemers. 

Ondernemers helpen (of: versterken) elkaar 

Tijdens kleinschalige bijeenkomsten vergroot u snel en kwalitatief uw lokale netwerk en wisselt u ervaringen met elkaar uit. Een mooie gelegenheid om uw hulpvraag voor te leggen aan ondernemers die al langer in het vak zitten! Zij kunnen u helpen, doordat zij zelf misschien ook wel met deze situatie te maken hebben gehad. En wellicht kunt u met uw enthousiasme en ideeën de andere starters of ondernemers verder helpen. 

Meld u aan en verbind

Gelukkig staat u er als startende ondernemer in Helmond niet alleen voor. Via ons Startersplatform brengen we u in contact met andere lokale en ervaren ondernemers. Maak gebruik van de kracht van verbinden en samenwerken en meld u aan! 

Wilt u meer informatie over het platform en de activiteiten die wij bieden, neem dan contact op met een van de coördinatoren van Helmond Start:

Blijf op de hoogte en volg Helmond Start

                                                   

Uw Reactie
Uw Reactie