• Ondernemer
  • Helmond Start: het platform/netwerk voor startende ondernemers

Helmond Start: het platform/netwerk voor startende ondernemers

Helmond Start is een initiatief van ons om nieuwe ondernemers in Helmond een goede start te gunnen. Waarom? Omdat ondernemers hartstikke hard nodig zijn om de motor van onze economie draaiende te houden. Mede dankzij de nieuwe ondernemers blijft Helmond een aantrekkelijke locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Helmond Start geeft daarom nieuwe ondernemers in Helmond een warm welkom!

Agenda

‘Bellen is net als poepen: het moet gebeuren’

Viola Markus is de drijvende kracht achter Optimaal. Met haar passie voor commercie, haar gevoel voor persoonlijk contact en oprechte aandacht creëert ze elke dag opnieuw kansen voor ondernemers. Deze creatieve salestijger zijn de verkoopskills met de paplepel ingegoten. De stap naar ondernemerschap bleek onvermijdelijk.

‘Optimaal helpt je aan tafel bij jouw droomklant. Met de beslissers van de organisaties waar jij graag een stap extra voor zet. Onze troef? Dat is onze droomformule. Een werkwijze die alles te maken heeft met een goede voorbereiding. Tot in de puntjes’.

Wil jij weten hoe jij aan tafel komt bij jouw droomklanten? Kom dan naar deze masterclass door de Koningin van de Leadgeneratie!

  • Locatie: Brainport Human Campus, Vlamovenweg 4 in Helmond
  • Tijd: 19.00 uur tot 22.00 uur met aansluitend een borrel

Aanmelden 

Wilt u aan deze masterclass deelnemen? Meld u dan snel aan via cor@helmondstart.nl

Locatie:Stadsbrouwerij De Deftige Aap

Tijd: 16.00 uur tot 18.00 uur 

“Samen weet u meer dan in uw eentje”

De eerste stap naar het ondernemerschap is vaak het moeilijkst. De stappen die volgen, brengen u steeds dichter bij de realisatie van uw ondernemersdroom. Wij helpen nieuwe ondernemers bij de start van hun bedrijf. Dit doen wij door onze kennis, ervaring en inzichten te delen en op een slimme manier gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk. Wij geloven namelijk in de kracht van samenwerken en kennisdelen.

Helmond Start helpt startende ondernemers hun weg te vinden bij vraagstukken, om verbindingen te leggen, kennis te delen en zorgt voor een laagdrempelige kennismaking met collega-ondernemers en overheid. Wij organiseren evenementen en ontmoetingen waar u informatie kan inwinnen of vragen kan stellen. Of we koppelen u aan een ervaren ondernemer.

Laagdrempelig verbinden met ervaren en startende ondernemers 

Bij Helmond Start zorgen we voor waardevolle verbindingen. Niet alleen met starters onderling, maar juist ook met ondernemers die al jaren ervaring hebben. We bieden u nu de kans om, samen met andere collega-starters, in gesprek te gaan met ervaren ondernemers. 

Ondernemers helpen (of: versterken) elkaar 

Tijdens kleinschalige bijeenkomsten vergroot u snel en kwalitatief uw lokale netwerk en wisselt u ervaringen met elkaar uit. Een mooie gelegenheid om uw hulpvraag voor te leggen aan ondernemers die al langer in het vak zitten! Zij kunnen u helpen, doordat zij zelf misschien ook wel met deze situatie te maken hebben gehad. En wellicht kunt u met uw enthousiasme en ideeën de andere starters of ondernemers verder helpen. 

Meld u aan en verbind

Gelukkig staat u er als startende ondernemer in Helmond niet alleen voor. Via ons Startersplatform brengen we u in contact met andere lokale en ervaren ondernemers. Maak gebruik van de kracht van verbinden en samenwerken en meld u aan! 

Wilt u meer informatie over het platform en de activiteiten die wij bieden, neem dan contact op met een van de coördinatoren van Helmond Start:

Blijf op de hoogte en volg Helmond Start

                                                   

Uw Reactie
Uw Reactie