April

 • Het Burgemeester Geukerspark: van verhalenspeeltuin tot een nieuw horecapaviljoen

  vrijdag 29 april 2022
  Steeds meer wordt het centrum dé centrale, levendige ontmoetingsplek voor alle Helmonders. Met een compacte winkelkern en een goede verbinding tussen de verschillende gebieden in de stad. En met veel ruimte voor groen en water.

 • Leefgeld voor Oekraïense vluchtelingen

  donderdag 28 april 2022
  Alle vluchtelingen uit Oekraïne die staan ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente ontvangen maandelijks leefgeld. Dit is een geldbedrag voor eten, drinken, verzorgingsproducten en kleding om het verblijf in Nederland te kunnen betalen. Het hangt van uw situatie af hoeveel leefgeld u krijgt. Het leefgeld komt op een prepaid pas. Hiermee kunt u overal betalen of contant geld opnemen bij een geldautomaat.

 • Opstart centraal onderwijs voor Oekraïense vluchtelingen

  donderdag 28 april 2022
  In onze opvanglocaties verblijven te veel kinderen om dit op de bestaande scholen in Helmond op te kunnen vangen. Daarom organiseren we vanaf 9 mei samen met scholen en kinderopvang onderwijs en kinderopvang op een centrale onderwijslocatie in het voormalig Henricus mavo gebouw.

 • Bekendmakingen donderdag 28 april

  donderdag 28 april 2022
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 28 april.

 • 14 Koninklijke Onderscheidingen tijdens ‘Lintjesregen’

  dinsdag 26 april 2022
  Tijdens de traditionele ‘Lintjesregen’ bij gelegenheid van Koningsdag 2022 heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel dinsdag 26 april 14 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

Uw Reactie
Uw Reactie