September

 • .

  Aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen

  woensdag 30 september 2020
  Tijdens een landelijke persconferentie van minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De landelijke maatregelen gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en zijn in elk geval voor de komende drie weken van kracht.

 • Wethouder Van Dijk overhandigt heer Rijkers de Vrijwilligerspenning

  Vrijwilligerspenning voor de heer Fried Rijkers

  maandag 28 september 2020
  Op maandagmorgen 28 september heeft de heer G. (Fried) Rijkers uit handen van wethouder Harrie van Dijk de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen.

 • Aanvullende coronamaatregelen gaan zondagavond 18.00 uur in

  vrijdag 25 september 2020
  Vanmiddag heeft premier Mark Rutte in een persconferentie bekend gemaakt dat een aantal Veiligheidsregio's genoodzaakt zijn op te schalen. Vanwege oplopende coronabesmettingen krijgen de Veiligheidsregio's Brabant-Noord en Brabant-Zuidoost risiconiveau 2 ('zorgelijk'). De nieuwe maatregelen gaan zondag 27 september om 18.00 uur in.

 • Overzicht van kap en herplant bomen

  donderdag 24 september 2020
  Meerdere keren per jaar laten we bomen van de bomenkaplijst door een aannemer kappen. Deze week start een nieuwe ronde.

 • .

  Online ouderavond ‘Happy Ouders’ over uitgaan

  donderdag 24 september 2020
  Vraagt u zich ook af hoe uitgaan er tegenwoordig aan toe gaat? Meld u dan aan voor de online ouderavond ‘Happy Ouders’ op donderdagavond 8 oktober van 20.00 tot 21.15 uur. ‘Happy Ouders’ is een initiatief om ouders van jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar te informeren over verschillende aspecten van uitgaan anno 2020. Het doel van deze avond is om ouders een zo goed mogelijk beeld te geven wat jongeren tegenwoordig doen als ze uitgaan én om ouders handvatten te geven hierover in gesprek te gaan met hun zoon of dochter.

Uw Reactie
Uw Reactie