Nieuws

 • Onderzoek naar de verkeersveiligheid in Helmond, denkt u mee?

  woensdag 22 september 2021
  De gemeente Helmond is bezig met het opstellen van een verkeersveiligheidsplan. In dit plan staat wat de gemeente de komende jaren gaat doen om het verkeer in Helmond veiliger te maken. We willen ook graag van u horen wat u belangrijk vindt en wat u opvalt aan de verkeersveiligheid in Helmond. Laat uw mening horen door de vragenlijst verkeersveiligheid in te vullen.

 • Werkzaamheden bij rotonde Rijpelbaan - Rembrandtlaan

  dinsdag 21 september 2021
  Vanaf woensdag 22 september starten we met verschillende wegwerkzaamheden bij de rotonde Rijpelbaan en Rembrandtlaan. De werkzaamheden zijn naar verwachting medio december afgerond. Het autoverkeer wordt met de bekende gele borden omgeleid.

 • Bevrijdingsviering zaterdag 25 september

  dinsdag 21 september 2021
  Jaarlijks vieren we op 25 september dat Helmond op deze datum in 1944 werd bevrijd. Deze feestelijke viering vindt plaats op zaterdag 25 september om 18.30 uur in het Hortensiapark aan de Wethouder van Wellaan te Helmond. U bent van harte welkom.

 • Grote drugsvondst en diverse overtredingen bij controle in Helmond

  maandag 20 september 2021
  Een grote hoeveelheid hard- en softdrugs, diverse overtredingen op het gebied van adresfraude en brandveiligheid, een persoon aangehouden voor dealen in de wijk en meerdere bekeuringen bij een grote verkeers- en snelheidscontrole. Dat is het resultaat van een integrale controle van politie, Belastingdienst en ons op vrijdag 17 september in de binnenstad. Verder onderzoek volgt.

 • Heeft u thuis nog klein chemisch afval?

  donderdag 16 september 2021
  Wij komen naar uw wijk om het op te halen! Vanaf 20 tot en met 27 september rijdt de kca-bus weer door Helmond.

Uw Reactie
Uw Reactie