Nieuws

 • .

  Glasvezel in de binnenstad: Heipoort en Vossenberg volgende buurten

  vrijdag 21 mei 2021
  De aanleg van het glasvezelnetwerk in Helmond vordert gestaag. In Helmond-Oost zijn de graafwerkzaamheden net van start gegaan. En het licht voor aanleg in de Leonardusbuurt en Steenweg en omgeving staat bijna op groen. Vanaf dinsdag 25 mei is het de beurt aan de Heipoort en Vossenberg. Woont u in die wijk? Dan kunt u zich aanmelden voor glasvezel.

 • .

  Bedrijfspand Achterdijk zes maanden dicht na vondst drugs

  maandag 17 mei 2021
  Vandaag heeft burgemeester Blanksma een bedrijfspand aan de Achterdijk voor zes maanden gesloten. In het pand is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt. Er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

 • Wethouder Dortmans opent tweede mobiele pannakooi

  donderdag 25 maart 2021
  Op donderdag 25 maart heeft wethouder Dortmans namens Jeugdvriendelijke Stad samen met leerlingen van de Korenaer de tweede mobiele pannakooi in Helmond geopend. De pannakooi staat tot en met 19 april op het schoolplein van de Korenaer en verhuist daarna naar de Warande om vervolgens verder te rouleren door heel Helmond.

 • GGD Brabant-Zuidoost krijgt twee XL vaccinatielocaties

  donderdag 25 maart 2021
  Het ministerie van VWS heeft gekozen voor het grootschalig opschalen van het aantal vaccinaties. Het streven is 1,5 miljoen prikken per week. GGD BZO draagt hier aan bij met twee XL vaccinatielocaties. De huidige locatie in Eindhoven in het Indoor Sportcentrum aan de Theo Koomenlaan blijft bestaan en er komt een XL vaccinatielocatie bij in Helmond aan de Haverdijk. De huidige locaties in Helmond, Best en Valkenswaard worden ontmanteld. De locatie die voorzien was in Bladel wordt niet opgebouwd.

 • .

  SMS-bom van politie brengt drugsgebruikers in contact met hulpverlening

  dinsdag 9 februari 2021
  Deze week heeft de politie drugsgebruikers actief benaderd door middel van een sms-bericht. Het sms-bericht geeft een ingang naar hulp bij drugsverslaving, schuldhulpverlening of hulp om een uitweg te vinden uit de drugswereld. De politie werkte bij het versturen van de SMS-bom nauw samen met gemeente en het OM.

Uw Reactie
Uw Reactie