December

 • Ophalen afvalbakken

  Aangepaste openingstijden milieustraat en afvalinzameling december

  donderdag 12 december 2019
  Vanwege de feestdagen zijn er verschillende wijzigingen van de openingstijden van de milieustraat en afvalinzameling. In dit bericht vindt u een overzicht van de bijzonderheden.

 • Sterretjes

  Nieuwjaarsreceptie gemeente Helmond: iedereen welkom!

  woensdag 11 december 2019
  De afgelopen jaren organiseerden wij een nieuwjaarsbijeenkomst in de vorm van een concert in het Speelhuis. Op maandag 6 januari 2020 organiseren wij voor het eerst een nieuwjaarsreceptie waar geen toegangskaarten voor benodigd zijn. Kortom: iedereen is welkom.

 • Akkoord Lokaal Sportakkoord groepsfoto aanwezigen

  Lokaal sportakkoord in Helmond ondertekend

  woensdag 11 december 2019
  Er zijn kansen voor sport & bewegen in Helmond! In navolging van het Nationaal Sportakkoord is het Lokaal Sportakkoord ‘Sport verenigt Helmond’ dit jaar gerealiseerd. De gemeente, lokale sportaanbieders, maatschappelijke partners en het bedrijfsleven zijn samen tot de invulling van het Lokaal Sportakkoord gekomen. In dit akkoord staan de ambities en acties waarvoor zij zich de komende jaren gezamenlijk willen inzetten. Op dinsdag 10 december kwamen de partijen bijeen voor de ondertekening van het Helmonds Sportakkoord.

 • Bekendmakingen 11 december 2019

  woensdag 11 december 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 11 december 2019.

 • bravoflex bus

  Bravoflex heeft voortaan groepskorting

  dinsdag 10 december 2019
  Hermes voert Samenreiskorting in voor Bravoflex. Met hoe meer mensen je reist, hoe meer korting je krijgt. Ook is het mogelijk om deze decembermaand gratis kennis te maken met Bravoflex. Hiermee wil Hermes het reizen met Bravoflex aantrekkelijker maken voor groepen en gezinnen.

Uw Reactie
Uw Reactie