2024

 • Feestelijke start eerste raadsvergadering in het Huis voor de Stad

  vrijdag 12 april 2024
  Afgelopen donderdag vond de allereerste raadsvergadering plaats in de nieuwe raadzaal in het Huis voor de Stad. Een bijzonder moment in de democratische geschiedenis van onze stad. De ingebruikname van de nieuwe raadszaal in het Huis voor de Stad is feestelijk gevierd met een aantal speciale openingshandelingen.

 • Feestelijke ingebruikname van het nieuwe Huis voor de Stad

  woensdag 10 april 2024
  Het langverwachte moment brak dinsdag 9 april eindelijk aan: het nieuwe Huis voor de Stad in Helmond opende officieel zijn deuren! Dit duurzame en toegankelijke gebouw is vanaf nu de centrale plek voor alle gemeentelijke dienstverlening, voor álle Helmonders.

 • Kunstwerk raadzaal de Weverij

  donderdag 28 maart 2024
  In de nieuwe raadzaal de Weverij is vanaf 9 april een bijzonder kunstwerk te bewonderen, waar ook inwoners van Helmond aan mee hebben gewerkt.

 • Huis voor de Stad, daar komt alles samen

  dinsdag 26 maart 2024
  Dinsdag 9 april 2024 opent het Huis voor de Stad haar deuren voor heel Helmond. Een duurzaam en toegankelijk gebouw waarin alle dienstverlening voor de stad samen komt. Een gebouw dat eigentijds is en past bij een veranderende samenleving waarbij inwoners en overheid elkaar steeds vaker vinden. Vanaf de start van de plannen zijn inwoners betrokken en hebben zij mee kunnen denken over het gebouw.

 • Huis voor de Stad open op 9 april 2024

  woensdag 7 februari 2024
  Na een periode van voorbereiden, bouwen en inrichten is het Huis voor de Stad bijna gereed. Het Huis voor de Stad opent op dinsdag 9 april 2024 haar deuren. Inwoners, partners en leveranciers kunnen vanaf dan terecht op de Weg op den Heuvel 35 in Helmond, de plek waar voorheen het oude stadskantoor zat.

Uw Reactie
Uw Reactie