Nieuws

 • Schoondergang van Zwanenburg verzorgt keuken in het Huis voor de Stad

  donderdag 26 januari 2023
  In het najaar van 2023 opent het Huis voor de Stad haar deuren. Vanaf dan starten we met het leveren van diensten vanuit onze nieuwe werkplek. Een van de ruimtes op de begane grond is het werkcafé. Daar kunnen ambtenaren terecht voor een gezonde lunch, maar kunnen we ook elkaar én de stad informeel ontmoeten. Bij een werkcafé hoort natuurlijk ook een keuken. De opdracht hiervoor is gegund aan Schoondergang van Zwanenburg. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

 • Bouwnieuws Mertens week 4 – 2023

  woensdag 25 januari 2023
  Hier leest u het nieuws over de voortgang van de bouw van het Huis voor de Stad.

 • Leveranciers maatwerkinterieur Huis voor de Stad bekend

  maandag 16 januari 2023
  De bouw van het Huis voor de Stad is in volle gang. Het duurt niet lang meer voordat de aannemers ons de spreekwoordelijke sleutel overdragen en de werkzaamheden voor de bouw van de constructie afgerond zijn. Daarom zijn we in de afgelopen periode hard op zoek gegaan naar ondernemers die ons kunnen ondersteunen in de volgende fase van de bouw: de binnen afwerking.

 • Bouwnieuws Mertens week 2 – 2023

  woensdag 11 januari 2023
  Hier leest u het nieuws over de voortgang van de bouw van het Huis voor de Stad.

 • Helmond ondertekent Manifest Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen

  vrijdag 16 december 2022
  Wethouder Martijn de Kort heeft namens gemeente Helmond op 24 november 2022 het Manifest Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI) 2022-2025 ondertekend.

Uw Reactie
Uw Reactie