Nieuws

 • Huis voor de Stad in beeld

  dinsdag 5 december 2023
  Hieronder vindt u het laatste nieuws en daarnaast een overzicht van filmpjes, vlogs en podcasts die in het verleden zijn gepubliceerd. Van het afbreken van het Stadskantoor tot het leggen van de eerste steen en de laatste vorderingen met de bouw van ons nieuwe Huis voor de Stad.

 • Bouwnieuws Mertens week 40

  maandag 16 oktober 2023
  Het project Huis voor de Stad in Helmond is in de afbouwfase beland. Lees meer over de werkzaamheden in de nieuwsbrief van bouwbedrijf Mertens.

 • Bouwnieuws Mertens week 38

  dinsdag 26 september 2023
  Het project Huis voor de Stad in Helmond is volop in beweging, met diverse activiteiten die gelijktijdig plaatsvinden in het gebouw.

 • Bouwnieuws Mertens week 28

  vrijdag 14 juli 2023
  Het project Huis voor de Stad in Helmond is volop in beweging, met diverse activiteiten die gelijktijdig plaatsvinden in het gebouw.

 • Gemeente Helmond en Vebego FS gaan samenwerking aan voor de facilitaire dienstverlening

  donderdag 13 juli 2023
  Eerder dit jaar hebben wij een Europese aanbesteding opgestart voor een nieuwe facilitaire dienstverlener. Hiermee is een uitvraag gedaan voor één multi service partner die een groot aantal facilitaire diensten op de gemeentelijke locaties kan verzorgen. Denk hierbij aan de afvalinzameling en afvoer van afval, de beveiligingsdienstverlening, schoonmaak, catering en het onderhouden van de koffieautomaten.

Uw Reactie
Uw Reactie