Nieuws

 • Verenigingen geven tweede leven aan spullen voormalig Stadskantoor

  dinsdag 1 juni 2021
  Zoals waarschijnlijk bekend, bouwen we in Helmond een Huis voor de Stad. Dit komt op de plek waar het Stadskantoor nu staat. De sloop daarvan is kort geleden gestart met het strippen en leeg halen van het gebouw.

 • Het afbreken van het Stadskantoor is begonnen!

  woensdag 26 mei 2021
  Wethouder Harrie van Dijk en Harm Schraven van Heezen Sloopwerken bv vertellen je er alles over.

 • Uitnodiging afhaaldag voor Helmondse verenigingen

  dinsdag 18 mei 2021
  Zoals eerder gemeld in het nieuwsbericht over de gunning van de sloop, geeft sloopaannemer Heezen Sloopwerken BV een deel van de geoogste materialen uit het Stadskantoor terug aan de stad. Dit doet zij door middel van het organiseren van een afhaaldag voor verenigingen. Inmiddels heeft Heezen Helmondse verenigingen die een mailadres op hun website hebben staan, hiervoor een uitnodiging gemaild. Mocht u de uitnodiging, als Helmondse vereniging zijnde, niet hebben gehad en deze alsnog willen, dan leest u in dit bericht wat de uitnodiging inhoudt én waar u alsnog een uitnodiging kunt krijgen.

 • Vertraging bij verplaatsing oude treurwilg

  dinsdag 16 maart 2021
  Zoals u misschien heeft gehoord is besloten om de oude treurwilg bij het stadskantoor te verplaatsen naar een plek even verderop in Parc Bruxelles. Het was eigenlijk de bedoeling om de boom in maart te verplaatsen maar dat heeft vertraging opgelopen. Zoals het er nu voorstaat wordt de boom in juli of augustus verplaatst. Dat heeft te maken met nader uit te voeren bodemonderzoek én met het broedseizoen.

 • Definitief Ontwerp bekend

  vrijdag 27 november 2020
  Het college van B&W heeft het Definitief Ontwerp voor het nieuwe Huis voor de Stad vastgesteld. Met het Huis voor de Stad wordt een eigentijdse uitvalsbasis voor de medewerkers van de gemeente Helmond gerealiseerd en tegelijkertijd een gebouw van en voor alle Helmonders.

Uw Reactie
Uw Reactie