Nieuws

 • Open dag Huis voor de Stad op zaterdag 22 juni

  maandag 27 mei 2024
  Zaterdag 22 juni vindt het Festival voor de Stad plaats op het plein bij het Huis voor de Stad. De deuren van het Huis voor de Stad zijn die dag voor iedereen geopend. Iedereen die het nieuwe gebouw van binnen wil bekijken is welkom op deze open dag. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Op het plein is van alles te zien en te beleven, voor jong en oud.

 • Feestelijke start eerste raadsvergadering in het Huis voor de Stad

  vrijdag 12 april 2024
  Afgelopen donderdag vond de allereerste raadsvergadering plaats in de nieuwe raadzaal in het Huis voor de Stad. Een bijzonder moment in de democratische geschiedenis van onze stad. De ingebruikname van de nieuwe raadszaal in het Huis voor de Stad is feestelijk gevierd met een aantal speciale openingshandelingen.

 • Feestelijke ingebruikname van het nieuwe Huis voor de Stad

  woensdag 10 april 2024
  Het langverwachte moment brak dinsdag 9 april eindelijk aan: het nieuwe Huis voor de Stad in Helmond opende officieel zijn deuren! Dit duurzame en toegankelijke gebouw is vanaf nu de centrale plek voor alle gemeentelijke dienstverlening, voor álle Helmonders.

 • Kunstwerk raadzaal de Weverij

  donderdag 28 maart 2024
  In de nieuwe raadzaal de Weverij is vanaf 9 april een bijzonder kunstwerk te bewonderen, waar ook inwoners van Helmond aan mee hebben gewerkt.

 • Huis voor de Stad, daar komt alles samen

  dinsdag 26 maart 2024
  Dinsdag 9 april 2024 opent het Huis voor de Stad haar deuren voor heel Helmond. Een duurzaam en toegankelijk gebouw waarin alle dienstverlening voor de stad samen komt. Een gebouw dat eigentijds is en past bij een veranderende samenleving waarbij inwoners en overheid elkaar steeds vaker vinden. Vanaf de start van de plannen zijn inwoners betrokken en hebben zij mee kunnen denken over het gebouw.

Uw Reactie
Uw Reactie