Nieuws

 • Definitief Ontwerp bekend

  vrijdag 27 november 2020
  Het college van B&W heeft het Definitief Ontwerp voor het nieuwe Huis voor de Stad vastgesteld. Met het Huis voor de Stad wordt een eigentijdse uitvalsbasis voor de medewerkers van de gemeente Helmond gerealiseerd en tegelijkertijd een gebouw van en voor alle Helmonders.

 • Foto die op een inschrijving duidt

  Eerste aanbesteding Huis voor de Stad…

  vrijdag 6 november 2020
  De gemeente Helmond heeft zeven lokale sloopbedrijven uitgenodigd om zich in te schrijven voor de aanbesteding voor de sloop van het huidige Stadskantoor in 2021.

 • Praat u mee over het Huis voor de Stad?

  maandag 7 september 2020
  Na een maandenlange stilte als gevolg van corona heeft onze raad op 30 juni ingestemd met het basisontwerp voor het Huis voor de Stad. We zijn nu volop aan de slag met het verder uitwerken van de plannen. Denkt en doet u mee?

 • Ontwerpbestemmingsplan gepubliceerd

  vrijdag 4 september 2020
  In vervolg op het vaststellen van het basisontwerp en het toekennen van de benodigde middelen voor het Huis voor de Stad door de gemeenteraad hebben wij vandaag, vrijdag 4 september, het ontwerpbestemmingsplan voor het Huis voor de Stad gepubliceerd.

 • Raad akkoord met basisontwerp en investeringskrediet

  woensdag 1 juli 2020
  Op dinsdag 30 juni 2020 heeft de gemeenteraad ingestemd met het basisontwerp en met het investeringskrediet van 36 miljoen euro. Ook heeft de raad ingestemd met een extra krediet van ruim 500.000 euro voor de aanleg van klimaatplafonds. De totale investering is over de looptijd van 40 jaar nog steeds budgetneutraal.

Uw Reactie
Uw Reactie