Sprekers informatiebijeenkomst 22 september 2022

Jeffrey van Dam, FinBuddy

""

“Innoveren is het anders durven doen"

Een gedachte onder de douche in 2018 van Jeffrey heeft geleid tot de start van FinBuddy BV in 2020. Samen met zijn team wil hij dat klanten zich bezig kunnen houden met leukere dingen dan het doen van je financiën. ‘Dat bereiken we door samenwerkingen aan te gaan met alle grote vaste lasten leveranciers in Nederland zodat al je vaste lasten op 1 vaste dag worden afgeschreven i.p.v. verspreid over de maand. Want meer inzicht in je inkomsten en uitgaven zorgt voor meer gemak en structuur. Op die manier weet je precies wat je elke maand over hebt, zodat je dit kunt sparen of uitgeven aan leuke dingen.'

Team FinBuddy heeft de afgelopen jaren verschillende (inter)nationale awards gewonnen en heeft partnerships met partijen zoals o.a. de Rabobank. Inmiddels heeft Jeffrey met FinBuddy als Fintech de startersfase achter de rug en is sprake van een scale-up. Met alle uitdagingen die daarbij horen. Over dat groeiproces, de hoogtepunten maar ook de ‘fuck-ups’ en wat hij daarvan heeft geleerd, deelt Jeffrey graag zijn kennis en ervaringen.

Geert de Graef, Tommie in de Zorg, Zorgdesk en UniqueTeams

""

‘Blijf dicht bij wat je zelf écht wil!’  

Samen met zijn compagnons drijft Geert de Graef momenteel meerdere ondernemingen: o.a. Tommie in de Zorg, ZorgDesk en UniqueTeams. Tommie in de Zorg is opgebouwd rondom de Helmondse verpleegkundige, spreker en schrijver Tommie Niessen. ZorgDesk is een softwarebedrijf dat software maakt voor de paramedische sector. UniqueTeams helpt fysiotherapiepraktijken en fitnessondernemers hun bedrijf te laten groeien.

Geert is al ruim 17 jaar ondernemer in hart en nieren. Zijn passie is bedrijven laten groeien. Met als sleutel tot succes daarbij; ‘Bouw een team om je heen van mensen die slimmer zijn in hun expertise dan jijzelf denkt te zijn’. Hij heeft zelf verschillende bedrijven, groot en klein, opgericht, laten groeien en verkocht. Met vele hoogtepunten, maar ook dieptepunten met grote impact. Met Mediaplatform Storeplay leerde hij waardevolle lessen over het ophalen van groei-investeringen, het bouwen van een team en samenwerken met een compagnon. Naast zijn huidige ondernemingen adviseert en helpt Geert graag andere ondernemers. 

Tijn Swinkels, DENS

""

'Organisaties groeien als mensen groeien'

In mei 2018 startte Tijn Swinkels samen met zijn compagnon Max Aerts met hun bedrijf DENS, Dutch Energy Solutions, als spinoff van de Technische Universiteit Eindhoven. Gevestigd op de Automotive Campus in Helmond hebben zij hun techniek van het lab inmiddels naar een commercieel toepasbaar product gebracht. Hun missie: de energietransitie drastisch versnellen door veilige en betrouwbare waterstofbronnen te creëren die overal ter wereld hernieuwbare, emissievrije stroom leveren.

Tijn beleeft merkbaar veel plezier aan het ondernemen. Het succes is DENS overigens niet komen aanwaaien, uit ervaring weet Tijn inmiddels hoe om te gaan met belangrijke stakeholders zoals overheid en investeerders. Als technisch directeur is hij daarbij steeds meer met de mensen en minder met de techniek bezig. De diversiteit in zijn werk als ondernemer biedt hem volop voldoening, uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden. Zijn ‘lessons learned’ deelt Tijn graag met andere ondernemers.

 

 

Uw Reactie
Uw Reactie