Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden over bouwkavels in Helmond? Of over recente onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van datatoepassingen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief Bouwkavels vindt u informatie over bouwkavels die te koop staan in Helmond. 

In de nieuwsbrief Analyse en Intelligence houden we u op de hoogte van resultaten uit recente onderzoeken, beschikbaarheid van statistieken, nieuwe informatiebronnen en andere recente ontwikkelingen op het gebied van datatoepassingen.

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief

Privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Daarom wordt uw e-mailadres met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Gemeente Helmond houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Uw e-mailadres wordt door gemeente Helmond alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. Uw gegevens worden dus nooit doorgegeven aan derden of gebruikt voor andere doeleinden. 

Als u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres uit de verzendlijst verwijderd en door gemeente Helmond niet langer gebruikt, ook niet voor andere doeleinden.

Uw Reactie
Uw Reactie