Brandevoort

Brandevoort krijgt steeds meer vorm. In de diverse deelgebieden worden nog steeds nieuwe projecten ontwikkeld. Hieronder treft u een overzicht van de actuele nieuwbouwprojecten. Wanneer een prijs op de prijslijst is doorgestreept, is de kavel onder optie. Momenteel zijn nagenoeg alle kavels onder optie.

Stappenplan Optie

 

 

 

 

 

 

Hazenwinkel

In deelplan Hazenwinkel is alleen kavel HZ1 (ca.550 m²) in verkoop. 

We verwachten medio september / oktober 2021 nog 6 tot 8 kavels aan de Ermgardhoek uit te kunnen geven waarop een vrijstaand woonhuis gebouwd moet worden. Oppervlakte zal variëren van ca. 475 m² tot ca. 650 m². Deze kavels zullen middels loting worden toegekend. Zodra er meer informatie definitief bekend is, wordt dit op de website gepubliceerd.

Hierna verwachten wij geen kavels meer uit te kunnen geven in deelplan Hazenwinkel.

 

 Liverdonk

 

In deelplan Liverdonk is kavel L51 (ca. 495 m²) in verkoop. Op 18 mei heeft de loting plaatsgevonden van 44 nieuwe kavels (L61 tot en met L104) de inschrijving is gesloten.
Op kavel L65 tot en met L68 dient een semibungalow woning gebouwd te worden met een groot begane grondprogramma. (Zie specifieke informatie hieronder bij semi bungalow.)
Lees meer op de pagina van het project.

 

Stepekolk

In deelplan Stepekolk II zijn nog 2 kavels, te weten S68 en S71, (ca 444 - 457 m²) in verkoop. 

 

Semibungalow

Wilt u ook levensloop bestendig bouwen? Ervaar het gemak van volledig gelijkvloers wonen zonder het gemis van eigen parkeerplaats en tuin. 

Uw Reactie
Uw Reactie