Nieuws

 • Foto: Pressvisuals.com

  Afscheid raad en uitreiking lintjes

  woensdag 28 maart 2018
  Op dinsdag 27 maart is in de laatste raadsvergadering van deze bestuursperiode (2014-2018) afscheid genomen van maar liefst 17 raadsleden. Op 19 maart 2014 werden deze mensen gekozen, en vier jaar lang hebben zij gewerkt aan de toekomst van Helmond.

 • .

  Kabinet en Brainport Eindhoven gaan langdurige samenwerking aan

  maandag 19 maart 2018
  Het kabinet investeert 130 miljoen euro uit de regio enveloppe in het vestigingsklimaat van Brainport Eindhoven. Minister Schouten van LNV, Minister Ollongren van BZK en staatssecretaris Keijzer van EZK, hebben vandaag de rijksinvestering bij TU/e Innovation Space in Eindhoven gezamenlijk bekend gemaakt.

 • .

  College maakt schoon tijdens NLdoet

  vrijdag 9 maart 2018
  Vanochtend heeft het college van burgemeester en wethouders van Helmond zich samen een groep enthousiaste vrijwilligers ingezet tijdens NLdoet. Dit jaar hebben de collegeleden meegeholpen aan de voorjaarsschoonmaak van het Jan Visser Museum. Het Jan Visser Museum opent 1 april haar deuren weer voor het publiek.

 • Foto: PressVisuals.com

  In gesprek met de wethouders

  maandag 26 februari 2018
  Heeft u vragen of wilt u uw ervaringen delen? Heeft u een idee of een initiatief, maar weet u nog niet hoe u dit moet aanpakken? Meldt u zich dan aan voor een gesprek met wethouder Van der Zanden, De Leeuw, De Vries, Stienen, Smeulders of Van Bree.

 • .

  Wethouder Paul Smeulders 'Beste lokale bestuurder van Nederland'

  donderdag 18 januari 2018
  Wethouder Paul Smeulders is verkozen tot 'Beste bestuurder van Nederland'! Op 18 januari kreeg hij uit handen van Wim van de Donk, commissaris van de Koning in Brabant, het bijbehorende beeld. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Binnenlands Bestuur, het vakblad voor bestuurlijk Nederland. Wij zijn ontzettend trots op onze wethouder!