Nieuws

 • Jeugdburgemeester Noël Silalahi en burgemeester Elly Blanksma

  Nieuwe jeugdburgemeester van Helmond alsnog geïnstalleerd

  vrijdag 3 juli 2020
  Op 2 juli is de nieuwe jeugdburgemeester van Helmond alsnog geïnstalleerd. Noël Silalahi (19) is sinds halverwege maart al ‘eerste jeugdburger’ van de stad. Vanwege corona werd de installatieplechtigheid uitgesteld.

 • Groepsfoto van college van burgemeester en wethouders

  Perspectiefnota gemeente Helmond: Uitdagingen voor herstel van de stad

  vrijdag 12 juni 2020
  Op 10 juni bood het college de Perspectiefnota en de Jaarrekening van 2019 aan bij de gemeenteraad. Normaal gesproken lag er halverwege het kalenderjaar een Voorjaarsnota klaar waarin koers en richting wordt gegeven voor de behandeling van de Programmabegroting in het najaar. Maar dit jaar, in 2020 is alles anders. De coronacrisis heeft grote gevolgen, ook op het beleid van de gemeente en daarmee op de begroting van Helmond.

 • Raadszaal

  Raadsvergadering rondom coronacrisis op 19 mei 2020

  donderdag 14 mei 2020
  De gemeenteraad vergadert op dinsdag 19 mei. De vergadering begint om 19.30 uur. Tijdens deze raadsvergadering gaat de raad in gesprek over de ontwikkelingen in Helmond rondom de coronacrisis.

 • Wijkspreekuur

  Online op de koffie bij de wethouder in de maanden mei en juni

  vrijdag 8 mei 2020
  Ook in deze bijzondere tijden blijven de wethouders graag in contact met Helmondse inwoners. Heeft u een vraag over of een idee of initiatief voor uw wijk? Dan kunt u deelnemen aan één van de digitale wijkspreekuren. U kunt zich nu aanmelden voor de geplande digitale wijkspreekuren.

 • Cathalijne Dortmans

  Cathalijne Dortmans nieuwe voorzitter Sociale Pijler G40

  donderdag 30 april 2020
  Cathalijne Dortmans is de nieuwe voorzitter van de Sociale Pijler van het Stedennetwerk G40. Zij volgt daarmee Mattias Gijsbertsen op, die de rol van directeur van het programma Geweld Hoort Nergens Thuis op zich heeft genomen.

Uw Reactie
Uw Reactie