Nieuws

 • Wethouder Paul Smeulders 'Beste lokale bestuurder van Nederland'

  donderdag 18 januari 2018
  Wethouder Paul Smeulders is verkozen tot 'Beste bestuurder van Nederland'! Op 18 januari kreeg hij uit handen van Wim van de Donk, commissaris van de Koning in Brabant, het bijbehorende beeld. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Binnenlands Bestuur, het vakblad voor bestuurlijk Nederland. Wij zijn ontzettend trots op onze wethouder!

 • Wethouder Paul Smeulders genomineerd 'Beste bestuurder 2017'

  maandag 8 januari 2018
  Wethouder Paul Smeulders (Financiën, Duurzaamheid en Grondzaken) is genomineerd voor de landelijke prijs voor 'Beste bestuurder 2017'. Hij is een van de 10 kandidaten die kans maakt om Commissaris van de Koning Wim van de Donk (beste bestuurder 2016) op te volgen.

 • Wethouder Stienen genomineerd voor Brabantse Vastgoedman of –vrouw 2017

  donderdag 4 januari 2018
  Wethouder Frans Stienen is een van de genomineerden voor de titel Brabantse Vastgoedman of –vrouw 2017. De prijs is in het leven geroepen door het vakblad Vastgoedjournaal.

 • Informatiebijeenkomsten voor kandidaten gemeenteraad

  woensdag 3 januari 2018
  Bent u kandidaat voor een politieke partij of groepering die op 21 maart 2018 in Helmond meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen? Dan bent u van harte welkom op een van de informatiebijeenkomsten van de gemeente Helmond. Er zijn twee bijeenkomsten: op 10 januari en op 15 januari 2018.

 • In gesprek met de wethouders

  dinsdag 2 januari 2018
  Heeft u vragen of wilt u uw ervaringen delen? Heeft u een idee of een initiatief, maar weet u nog niet hoe u dit moet aanpakken? Meldt u zich dan aan voor een gesprek met wethouder Van der Zanden, De Leeuw, De Vries, Stienen, Smeulders of Van Bree.