(Financiële) ondersteuning

Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u (financiële) problemen? Dan kan het zijn dat u misschien voor een financiële ondersteuning in aanmerking komt. Daarnaast kunt u voor advies en ondersteuning altijd terecht bij het Vertrouwensteam MKB.

Ondernemerspunt werkbedrijf Senzer

Heeft een bedrijf in Helmond-De Peel en heeft u een vraag of probleem op gebied van personeel, organisatie of financiën? Dat kan een acuut probleem zijn, zoals een moeilijk te vervullen vacature, een langdurig zieke werknemer of een arbeidsconflict. Maar kan ook gaan over het optimaliseren van de werkprocessen in uw bedrijf of het verhuizen naar een nieuw pand. Of zelfs een vraag op het gebied van krediet (bijvoorbeeld de BBZ-regeling), start up of juridische zaken. Geen zorgen, één telefoontje naar Senzer en u wordt verder geholpen. Senzer biedt u één punt voor álle ondernemersvragen.

MKB financieringsgids

Voor ondernemen geldt: de kosten gaan voor de baten uit. Een mooi businessplan op zak? Net gestart? Hard aan het groeien? In welke levensfase uw bedrijf zich ook bevindt, u heeft behoefte aan kapitaal.

Uw Reactie
Uw Reactie