• Stad
  • Verloren of gevonden voorwerpen

Verloren of gevonden voorwerpen

Bent u een voorwerp verloren, of heeft u iets gevonden, bijvoorbeeld sleutels, een portemonnee of een mobiele telefoon? Dan kunt u dit melden op de website www.verlorenofgevonden.nl. Daar kunt u gevonden voorwerpen registreren en verloren voorwerpen terugvinden.

Heeft u iets gevonden?

Dan hoeft u het niet naar de gemeente te brengen. U meldt het eenvoudig op verlorenofgevonden.nl. Uw persoonsgegevens zijn alleen zichtbaar voor de gemeente die de administratie beheert. Bewaar het gevonden voorwerp thuis en zorg dat het in dezelfde staat blijft als toen u het vond.

Wanneer de eigenaar het voorwerp vindt op dezelfde website, dan ontvangt hij via die website uw contactgegevens en neemt hij contact met u op. Neemt de eigenaar van het voorwerp geen contact met u op? Dan wordt het na de wettelijke bewaartermijn van 1 jaar uw eigendom.

Afgeven bij de gemeente

Wilt u het gevonden voorwerp toch liever niet zelf bewaren, lever dit dan in bij het Huis voor de Stad.

Bent u iets verloren?

Kijk op verlorenofgevonden.nl of iemand het gevonden heeft. U kunt daar ook melden wat u kwijt bent. Als u uw verloren voorwerp vindt op de website, dan krijgt u van de gemeente de contactgegevens van de vinder.

Uw Reactie
Uw Reactie