Rent a boa

Rent a Boa is een project waarbij inwoners direct invloed krijgen op de inzet van de buitengewoon opsporingsambtenaar (boa). U kunt dus bepalen waar u op deze dag graag extra aandacht voor wil in uw wijk.

Kan uw straat bijvoorbeeld wel wat extra toezicht gebruiken? Heeft u behoefte aan preventieadvies? Ziet u iets opvallends en wilt u daar aandacht voor vragen? 

U bepaalt de prioriteiten voor de actiedag

U kunt voor een actiedag dus meldingen voor boa's doorgeven. Zij worden speciaal hiervoor ingepland. Bij dringende spoed en levensbedreigende situaties belt u altijd 112.

Geplande actiedagen in Helmond

Op dinsdag 30 augustus vindt de volgende Rent a Boa-actiedag plaats in De Waart (Helmond Centrum). U vindt meer informatie over deze actiedag op de desbetreffende webpagina. En ook op dinsdag 4 oktober houden we een Rent a Boa-actiedag in de Suytkade.

Later volgen meer actiedagen in Helmond. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Bezoek de stand

Boa’s zijn tijdens de actiedagen vooral op pad in de wijk om de aangemelde meldingen af te handelen. Er zijn op de actiedagen ook professionals van andere organisaties in de wijk aanwezig, zoals LEV Helmond. Zij hebben een stand in de wijk waar iedereen welkom is om langs te komen voor een gesprek en een kop koffie.

Uw Reactie
Uw Reactie