Ondernemers

 • Innovatiemarkt: welke oplossing mag niet ontbreken?

  maandag 18 januari 2021
  In december 2020 heeft de gemeente een innovatiemarkt georganiseerd. De gemeente wilde graag uit de markt van bedrijven vernemen welke innovatieve ontwikkelingen van toepassing (kunnen) zijn voor het Huis voor de Stad. Welke innovatie of oplossing mag absoluut niet ontbreken? De bedrijven zijn voor de Innovatiemarkt uitgenodigd via een mail en publicatie op Tenderned. Uiteindelijk hebben 15 partijen zich ingeschreven. Ongeveer de helft daarvan heeft een vestiging op minder dan 20 km van Helmond en kan als zodanig als ‘lokaal’ worden bestempeld.

 • De woorden: innovatief en vernieuwend

  Gemeente Helmond consulteert markt

  dinsdag 15 december 2020
  De gemeente Helmond vindt het belangrijk dat het Huis voor de Stad straks beschikt over de meest innovatieve oplossingen op het gebied van constructie, installatietechniek en werktuigbouw. Om te voorkomen dat gemeente en Total Engineeringsteam straks specifieke innovaties over het hoofd zien, houden we een marktconsultatie. We nodigen leveranciers uit voor een innovatiemarkt. Partijen die geïnteresseerd zijn kunnen gedetailleerde informatie hierover terugvinden op Tenderned.

 • Pen met vink

  Eerste aanbesteding Huis voor de Stad

  maandag 14 december 2020
  De gemeente Helmond heeft zeven lokale sloopbedrijven uitgenodigd om zich in te schrijven voor de aanbesteding voor de sloop van het huidige Stadskantoor in 2021.

Uw Reactie
Uw Reactie