• Stad
  • Hartje Helmond

Hartje Helmond

Fiets voor jezelf, de stad en een ander. Zet je fietskilometers om in leuke prijzen! Helmond heeft april omgedoopt tot fietsmaand. Samen met diverse werkgevers gaan we proberen om in deze maand zoveel mogelijk woon-werk kilometers per fiets af te leggen. Ga de strijd aan met je collega’s en maak kans op leuke prijzen!

Goed alternatief

De fiets is een goed alternatief voor de auto. Om te beginnen houdt fietsen je fit en is het ontspannend. Niets zo fijn als na een dag hard werken je hoofd even leegmaken op je fiets! Daar komt bij dat een fiets geen uitstoot produceert, een positief effect op de leefomgeving dus. Dit draagt bij aan een duurzame stad.

Doe mee!

Kortom, genoeg redenen om mee te fietsen in april. Fiets voor jezelf, de stad en een ander!

Hoe werkt dit dan?

De deelnemers aan de editie van Hartje Helmond april 2018 zijn: Gemeente Helmond, Senzer en Alumero. 

Ben je in april per fiets naar het werk gereisd? Dan kun je met je stempelkaart naar het stempelpunt op je werk en ontvang je op vertoon van je fietssleutel een stempel. Het stempelpunt is een centrale locatie in je bedrijf. De stempelkaarten zijn uitgedeeld door het Hartje Helmond promotieteam, maar ook op het stempelpunt zijn ze verkrijgbaar. De stempelkaarten zijn vanaf 30 maart verkrijgbaar bij:

  • Receptie Stadskantoor, Gemeente Helmond
  • Receptie ’t Cour, Gemeente Helmond
  • Secretariaat Stadswinkel (Lianne Callaars), Gemeente Helmond
  • Receptie Zandstraat, Senzer/Gemeente Helmond

Is de maand april voorbij? Schrijf je contactgegevens op de stempelkaart en lever deze in bij het stempelpunt. Iedere ingeleverde kaart, vol of niet vol, maakt kans op leuke prijzen. 

Meer informatie

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via a.merkx@helmond.nl

Hartje Helmond wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Helmond, Provincie Noord-Brabant en Beter Benutten.

Uw Reactie
Uw Reactie