Secretariële ondersteuning

Team secretariële ondersteuning is verantwoordelijk voor de ondersteuning van: Bestuur: burgemeester en wethouders, Directie: gemeentesecretaris en overige directieleden en Management: afdelingsmanagers, teammanagers en programmamanagers. Het team bestaat uit 27 professionals. Stuk voor stuk mensen met de missie om collega's maximaal te ontzorgen. Binnen dit team zijn zij verantwoordelijk voor de ondersteuning van bestuur, directie en het management. Het werk bestaat uit (complex) agendabeheer, e-mailbeheer en (digitale) postverwerking. Daarnaast zijn enkele collega's prestatieverklaarder ten aanzien van de facturatie. Als er ruimte over is, springen zij bij op niet structurele taken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verslaglegging bij een crisissituatie of tijdelijke ondersteuning bij projecten of opdrachten binnen onze organisatie. Kortom, we helpen elkaar waar nodig!

Team van sterk betrokken en flexibele professionals

De sfeer in het team is prettig. Eens per drie weken komen we als team samen tijdens een ‘koffiemoment mét onderwerp'. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt en kunnen we met elkaar sparren. We werken hybride, de verdeling van thuis of op kantoor kun je zelf vormgeven. Ook ben je vanuit je rol altijd sterk betrokken bij de afdeling of team(s) waar je voor werkt. Omdat we nauw betrokken worden bij ontwikkelingen bij de organisatieonderdelen waar we voor werken, voelen collega’s zich vaak onderdeel van twee of meer teams. De gemeente is een dynamische organisatie, dat maakt dat collega's flexibel zijn en meebewegen met ontwikkelingen en wisselende prioritering.

Hoewel onze focus ligt op het intern ondersteunen van de organisatie, werken we allemaal vanuit de intentie uiteindelijk iets te willen bijdragen aan de stad en haar burgers. Indirect leveren we met elkaar daadwerkelijk een bijdrage aan de maatschappij. En dat voelt goed. Als je dan ook nog interesse hebt in de diversiteit aan ontwikkelingen (politiek en maatschappelijk) dan ben je helemaal op je plek binnen dit team! Collega's die nieuw binnen komen hebben vaak wat tijd nodig om onze organisatie goed te leren kennen. We helpen je waar nodig om goed te kunnen landen! Al snel zul je merken dat wij samen (en jij als medewerker) echt impact kunnen maken. Soms snel, soms met wat geduld, maar in ieder geval nooit saai.

Team Secretariele Ondersteuning

Collega's aan het woord

Onze collega's binnen team Secretariële Ondersteuning vertellen graag wat meer over hun werk bij de gemeente.

Er zijn momenteel geen vacatures. Op de hoogte blijven van vacatures? Meld je aan op het kandidatenportaal!

Uw Reactie
Uw Reactie