HRM

Binnen gemeente Helmond heet onze afdeling niet HRM maar AOG: Arbeid, Organisatie en Gezondheid. Deze afdeling staat elke dag klaar voor onze (nieuwe) medewerkers van gemeente Helmond. Vanuit verschilde disciplines zetten we ons in om medewerkers en managers te faciliteren zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen. Zo dragen wij indirect bij aan de groei en ontwikkeling van de stad Helmond en al het mooie werk dat onze collega's daarvoor doen. Het team bestaat uit 25 collega's die sterk betrokken zijn bij de organisatie en de stad Helmond.

Het beste voor onze mensen

Het is een mooi team van specialisten die sterk betrokken zijn bij elkaar. Gemeente Helmond is een dynamische organisatie en dat is ook van invloed op ons werk. We bewegen mee met wat er speelt in de organisatie en we willen elke dag het beste voor onze mensen. De collega's werken graag samen binnen het team en de afdelingen binnen de organisatie. De grote betrokkenheid, informele sfeer en mensgerichtheid typeert onze cultuur.  De verschillende disciplines binnen HRM:

HR Advies 

Dit team van AOG adviseurs is enerzijds vraagbaak voor medewerkers en adviseren en ondersteunen managers adviseren bij personele en organisatorische vraagstukken. We ontwikkelen personeelsbeleid, werken in projecten samen aan thema zoals; organisatieontwikkeling, het goede gesprek, medewerkers tevredenheid, vernieuwing arbeidsvoorwaarden en strategische personeelsplanning.

Gezondheid & Verzuim 

Soms hebben medewerkers te maken met tegenslagen in hun leven door ziekte of omstandigheden, waardoor zij hun werk (tijdelijk) niet of niet volledig kunnen uitvoeren. De collega's van Gezondheid & Verzuim ondersteunen medewerkers tijdens verzuim, ontwikkelen preventief verzuimbeleid en interventies in het kader van duurzame inzetbaarheid. 

AOG Servicedesk & AOG Salarisadministratie 

Medewerkers kunnen met vragen over o.a. arbeidsvoorwaarden, salaris, arbeidscontract en CAO terecht bij de AOG Servicedesk. Daarnaast zorgen de collega's van de AOG (salaris)administratie ervoor dat alle contracten, contractwijzigingen, pensioen, verlof en salaris juist wordt verwerkt in ons personeelssysteem (AFAS Profit).  

Helmond Academie 

Onze Helmond Academie zorgt ervoor dat collega's zich optimaal kunnen ontwikkelen, van warm welkom met een uitgebreid onboardingsprogramma tot een breed aanbod aan opleidingen en trainingen. Hierbij is ook ruimte voor je individuele opleidingsvraagstukken. Bij de gemeente Helmond ben je nooit uitgeleerd!

Recruitment 

Gemeente Helmond is in ontwikkeling, deze groei vraagt om het werven van nieuw talent. Team recruitment zet zich dagelijks in om de juiste mensen te vinden en van het eerste begin te binden aan onze organisatie. Van arbeidsmarktcommunicatie tot het A-Z begeleiden van sollicitatiereis met oog op een optimale kandidatenreis.  

Inhuurdesk 

Binnen de gemeente hebben we ook te maken met opgaves die tijdelijk (extra) capaciteit vragen. Onze inhuurdesk zorgt ervoor dat we ook deze posities kunnen invullen met tijdelijke krachten, onder de juiste voorwaarden en contracten. 

Er zijn momenteel geen vacatures. Op de hoogte blijven van vacatures? Meld je aan op het kandidatenportaal!

Uw Reactie
Uw Reactie