Nieuws

 • Voormalig ABN AMRO-pand omgetoverd tot broedplaats

  dinsdag 15 februari 2022
  Om de levendigheid en aantrekkingskracht van Helmond te vergroten, slaan de gemeente Helmond, vastgoedontwikkelaars en ondernemers de komende jaren de handen ineen. Samen creëren we een stedelijk werkmilieu in het centrum. Openheid, reuring, kruisbestuiving, creativiteit en ondernemerschap staan daarbij centraal. De ontwikkeling van diverse broedplaatsen voor ondernemers en kunstenaars vormt hierin de eerste stap. De eerste broedplaats is inmiddels bekend en komt in het voormalig ABN AMRO pand aan de Kasteeltraverse.

 • Aanbesteding realisatie MFSA Campus De Braak Helmond gestart met selectiefase

  donderdag 20 januari 2022
  Zondag 16 januari is de Europese niet openbare aanbesteding Realisatie Multi Functionele Sport Accommodatie (MFSA) Campus De Braak Helmond gestart met de selectiefase.

 • Bestemmingsplan wordt omgevingsplan

  donderdag 9 september 2021
  Op 1 juli 2022 treedt de Omgevingswet naar verwachting in werking. Dat betekent onder meer dat wat nu nog een bestemmingsplan is, straks een omgevingsplan wordt. Hierin komen alle regels over de fysieke leefomgeving op een locatie.

 • Winnaar wil je winkel

  3Vosjes wint Win je winkel!

  vrijdag 28 juni 2019
  Femke van Os mag zich de trotse winnaar noemen van Win je Winkel. Femke mag een jaar lang huurvrij ondernemen in de Elzas Passage. Zij versloeg in de finale Leon Slapak en Marcel en Miriam Berkvens.

 • Stichting Automotive Campus opgericht

  woensdag 5 april 2017
  Verdubbeling van het aantal bedrijven én het aantal medewerkers binnen vijf jaar. Dat is het ambitieuze doel waar de Helmondse Automotive Campus voor staat. Om deze groeiversnelling te realiseren is een verdere professionalisering van de campusorganisatie nodig. Daarom is een nieuwe campusorganisatie opgericht door de vier 'founding fathers' van de campus: gemeente Helmond, Provincie Noord-Brabant, Hurks Vastgoedontwikkeling en Bouwbedrijf Van de Ven.

Uw Reactie
Uw Reactie