Nieuws

 • Arte Groep ontvangt Groene Pluim

  dinsdag 1 november 2022
  Maandag 31 oktober ontvangt Niels van den Beucken, financieel directeur Arte Groep, een Groene Pluim uit handen van wethouder Arno Bonte. Plaats van handeling Maisdijk 4 in Helmond, aanvang 15.00 uur. Een mooi compliment voor dit familiebedrijf in stenen keukenbladen. Of, zoals ze dat zelf zeggen in hun mvo jaarverslag: ‘Eén steen maakt het verschil’. Onderstaand zetten we die verschillen even op een rijtje.

 • VOLOP Helmond plaatst creatieve initiatieven in leegstaande panden

  woensdag 22 juni 2022
  VOLOP Helmond is een samenwerkingsproject van de gemeente Helmond, Helmond Marketing en VOLOP Brabant. Het project heeft als doel de aantrekkelijkheid van het centrum te vergroten door leegstaande panden te vullen met verrassende en lokale initiatieven. Hierdoor krijgt het centrum steeds meer eigen kleur en wordt de bezoeker verrast met unieke initiatieven van Helmonders zelf.

 • Nu ook meldpunt voor ondermijning op bedrijventerreinen

  vrijdag 13 mei 2022
  Niet pluis gevoelens op bedrijventerreinen? Daar kunnen u en uw medewerkers voortaan melding van maken via de app ‘Meld een Vermoeden’. Bijvoorbeeld als u denkt dat er op een bedrijventerrein iets gebeurt dat mogelijk in strijd is met wet- of regelgeving. De signalen worden nagetrokken en zo worden mogelijke misstanden voorkomen. De app is op 12 mei gelanceerd voor alle bedrijventerreinen in Helmond.

 • Ondersteuning controle op het coronatoegangsbewijs

  donderdag 24 maart 2022
  Bent u ondernemer of organisator? Dan was u wellicht wettelijk verplicht om te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. U kunt hiervoor ondersteuning in de vorm van een eenmalige subsidie aanvragen.

 • Helmond, makers van de toekomst!

  woensdag 23 februari 2022
  Onze stad ontwikkelt zich ten midden van de hoog-dynamische Brainportregio economisch erg goed. De bekende toonaangevende topsectoren, Automotive, Slimme Maakindustrie en FoodTech, de ontwikkeling van Brainport Smart District en het gehele brede Helmondse MKB zijn en blijven van grote waarde.

Uw Reactie
Uw Reactie