Nieuws

 • Aanbesteding realisatie MFSA Campus De Braak Helmond gestart met selectiefase

  donderdag 20 januari 2022
  Zondag 16 januari is de Europese niet openbare aanbesteding Realisatie Multi Functionele Sport Accommodatie (MFSA) Campus De Braak Helmond gestart met de selectiefase.

 • Ondersteuning controle op het coronatoegangsbewijs

  vrijdag 12 november 2021
  Bent u ondernemer of organisator? Dan bent u wettelijk verplicht om te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. U kunt hiervoor ondersteuning in de vorm van een eenmalige subsidie aanvragen.

 • Helmond Start, hét platform voor startende ondernemers is gelanceerd

  donderdag 7 oktober 2021
  Ondernemers zijn onmisbaar om de motor van onze economie draaiende te houden. Mede dankzij nieuwe ondernemers blijft Helmond een aantrekkelijke locatie voor bedrijven om zich te vestigen. Helmond Start geeft daarom nieuwe ondernemers in Helmond een warm welkom met de kick-off bijeenkomst voor Helmond Start.

 • .

  Extra steunmaatregelen Helmondse culturele ondernemers

  donderdag 7 oktober 2021
  De cultuursector behoort tot de zwaarst getroffen bedrijfstakken van de coronacrisis. Veel organisaties liepen inkomsten mis, terwijl betalingsverplichtingen aanhielden. We hebben het afgelopen jaar verschillende maatregelen genomen ter ondersteuning van culturele instellingen. Ook culturele ondernemers zijn hard geraakt door de coronacrisis. Daarom komt er ook voor deze groep een extra steunpakket.

 • Bestemmingsplan wordt omgevingsplan

  donderdag 9 september 2021
  Op 1 juli 2022 treedt de Omgevingswet naar verwachting in werking. Dat betekent onder meer dat wat nu nog een bestemmingsplan is, straks een omgevingsplan wordt. Hierin komen alle regels over de fysieke leefomgeving op een locatie.

Uw Reactie
Uw Reactie