Nieuws

 • VOLOP Helmond plaatst creatieve initiatieven in leegstaande panden

  woensdag 22 juni 2022
  VOLOP Helmond is een samenwerkingsproject van de gemeente Helmond, Helmond Marketing en VOLOP Brabant. Het project heeft als doel de aantrekkelijkheid van het centrum te vergroten door leegstaande panden te vullen met verrassende en lokale initiatieven. Hierdoor krijgt het centrum steeds meer eigen kleur en wordt de bezoeker verrast met unieke initiatieven van Helmonders zelf.

 • Welke ondernemer is duurzaam verantwoord bezig en verdient de Groene Pluim?

  donderdag 9 juni 2022
  Stichting De Groene Pluim stimuleert ondernemers in heel Nederland om duurzaam te ondernemen. Niet door hen te controleren, maar door hen te belonen! Voldoet u als ondernemer ook aan een aantal criteria, dan kunt u in aanmerking komen voor de Groene Pluim. Dat kost niets en levert u veel inspiratie, goede publiciteit en goodwill op. Wij steunen dit initiatief en roepen duurzame ondernemers op om zich aan te melden.

 • Nu ook meldpunt voor ondermijning op bedrijventerreinen

  vrijdag 13 mei 2022
  Niet pluis gevoelens op bedrijventerreinen? Daar kunnen u en uw medewerkers voortaan melding van maken via de app ‘Meld een Vermoeden’. Bijvoorbeeld als u denkt dat er op een bedrijventerrein iets gebeurt dat mogelijk in strijd is met wet- of regelgeving. De signalen worden nagetrokken en zo worden mogelijke misstanden voorkomen. De app is op 12 mei gelanceerd voor alle bedrijventerreinen in Helmond.

 • Ondersteuning controle op het coronatoegangsbewijs

  donderdag 24 maart 2022
  Bent u ondernemer of organisator? Dan was u wellicht wettelijk verplicht om te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. U kunt hiervoor ondersteuning in de vorm van een eenmalige subsidie aanvragen.

 • Helmond, makers van de toekomst!

  woensdag 23 februari 2022
  Onze stad ontwikkelt zich ten midden van de hoog-dynamische Brainportregio economisch erg goed. De bekende toonaangevende topsectoren, Automotive, Slimme Maakindustrie en FoodTech, de ontwikkeling van Brainport Smart District en het gehele brede Helmondse MKB zijn en blijven van grote waarde.

Uw Reactie
Uw Reactie