Nieuws

 • De gemeente ondertekende het Manifest MVOI samen met diverse partners,

  Gemeente Helmond zet de volgende stap op het gebied van MVOI (Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en inkopen)

  dinsdag 7 november 2023
  Vorig jaar november tekende gemeente Helmond het Manifest Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen (MVOI) 2022-2025. Dit hield in dat de gemeente er alles aan doet om zo duurzaam en sociaal mogelijk in te kopen. Als eerste uitwerking wordt nu het fundament gepresenteerd. Dit is het eerste deel van het actieplan en geeft onder meer een toelichting en procesafspraken. Dit zorgt voor de langere termijn voor kaders en duidelijkheid.

 • Wethouder Arno Bonte (midden) en voorzitter Peter van den Eijnden van Stichting De Groene Pluim (links van hem) tussen vertegenwoordigers van Regbat (links) en de Driessen Groep (rechts).

  Groene Pluimen voor Regbat en Driessen Groep

  dinsdag 31 oktober 2023
  Twee Helmondse bedrijven hebben maandag 30 oktober een Groene Pluim ontvangen uit handen van wethouder Arno Bonte. Een bijzonder moment voor Pero Swinkels, mede-eigenaar van Regbat Helmond en voor Koen de Rooij, Directeur Duurzaamheid van de Driessen Groep.

 • Intensievere samenwerking met ondernemers bedrijventerreinen

  vrijdag 22 september 2023
  Al meerdere jaren werken wij en Stichting Bedrijventerreinen Helmond (SBH) samen aan de toekomstbestendigheid van de Helmondse bedrijventerreinen. Beide partijen vinden het belangrijk dat Helmondse bedrijven nu en in de toekomst concurrerend kunnen functioneren in een omgeving die voldoet aan de behoeften van de ondernemer, werknemer en bezoeker. Op 20 september 2023 ondertekenden wethouder Martijn de Kort en voorzitter van SBH Gertjan Aarts een convenant om deze samenwerking te bekrachtigen.

 • Verhuur sportaccommodaties: Sporten met vrienden, les geven, kinderfeestje, bedrijfsactiviteit…

  woensdag 19 april 2023
  Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw (sportieve) activiteit? Dit kan bij een van onze indoor sportruimtes. U kunt een sportruimte één enkele keer, maar ook structureel reserveren. U mag daarbij gebruik maken van al het materiaal dat in de sportaccommodatie aanwezig is.

 • Project ‘Grote Oogst’ van start in Helmond

  vrijdag 14 april 2023
  Vanmiddag ondertekenden gedeputeerde Anne-Marie Spierings, wethouders Arno Bonte en Martijn de Kort en parkmanager van Stichting Bedrijventerreinen Helmond Frits Rutten het Plan van Aanpak ‘Grote Oogst Bedrijventerrein Zuid-Oost Brabant en Hoogeind'. Het is de officiële start van het project Grote Oogst in Helmond, waar ondernemers met elkaar en met ons samenwerken om bij te dragen aan de energietransitie in de stad en het klimaatneutraal maken van Helmond in 2030.

Uw Reactie
Uw Reactie