Nieuws

 • Helmond komt ondernemers te hulp met Advies en Ondersteuning

  donderdag 11 mei 2023
  Veel ondernemers zijn de afgelopen jaren geconfronteerd met tegenvallers. Denk bijvoorbeeld aan de hoge energiekosten, maar ook aan duurdere inkoop van grondstoffen. Daarnaast kampen veel ondernemers met hogere loonkosten en een personeelstekort en moeten zij per 1 oktober 2022 de door de coronapandemie uitgestelde belastingen terugbetalen. Uit gesprekken met ondernemers, ondernemersverenigingen en belangenbehartigers kwam de behoefte aan extra steun op specifieke thema’s naar voren. We komen ondernemers te hulp met de regeling Advies en Ondersteuning Ondernemers Helmond 2023.

 • Duurzame Helmondse ondernemers verdienen extra erkenning: Meld u aan voor de Groene Pluim!

  dinsdag 9 mei 2023
  Helmond heeft tientallen ondernemers die dagelijks werk maken van duurzaamheid. Zij verdienen het om extra erkenning en waardering te krijgen. Daarom roepen wij duurzame ondernemers op om zich aan te melden voor de Groene Pluim.

 • Verhuur sportaccommodaties: Sporten met vrienden, les geven, kinderfeestje, bedrijfsactiviteit…

  woensdag 19 april 2023
  Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw (sportieve) activiteit? Dit kan bij een van onze indoor sportruimtes. U kunt een sportruimte één enkele keer, maar ook structureel reserveren. U mag daarbij gebruik maken van al het materiaal dat in de sportaccommodatie aanwezig is.

 • Project ‘Grote Oogst’ van start in Helmond

  vrijdag 14 april 2023
  Vanmiddag ondertekenden gedeputeerde Anne-Marie Spierings, wethouders Arno Bonte en Martijn de Kort en parkmanager van Stichting Bedrijventerreinen Helmond Frits Rutten het Plan van Aanpak ‘Grote Oogst Bedrijventerrein Zuid-Oost Brabant en Hoogeind'. Het is de officiële start van het project Grote Oogst in Helmond, waar ondernemers met elkaar en met ons samenwerken om bij te dragen aan de energietransitie in de stad en het klimaatneutraal maken van Helmond in 2030.

 • Arte Groep ontvangt Groene Pluim

  dinsdag 1 november 2022
  Maandag 31 oktober ontvangt Niels van den Beucken, financieel directeur Arte Groep, een Groene Pluim uit handen van wethouder Arno Bonte. Plaats van handeling Maisdijk 4 in Helmond, aanvang 15.00 uur. Een mooi compliment voor dit familiebedrijf in stenen keukenbladen. Of, zoals ze dat zelf zeggen in hun mvo jaarverslag: ‘Eén steen maakt het verschil’. Onderstaand zetten we die verschillen even op een rijtje.

Uw Reactie
Uw Reactie