2021

 • Jeugdlintje voor Teun van de Ven

  donderdag 22 juli 2021
  Burgemeester Blanksa, Wethouder Dortmans en Jeugdburgemeester Noël Silalahi hebben vandaag om 9.00 uur een jeugdlintje uitgereikt aan Teun van de Ven bij basisschool Dierdonk.

 • Bekendmakingen donderdag 22 juli

  donderdag 22 juli 2021
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 22 juli 2021.

 • Bibob-beleid Peelbreed ook bij overheidsopdrachten

  woensdag 21 juli 2021
  Vergunningen, subsidies, vastgoedtransacties, overheidsopdrachten of aanbestedingen kunnen voor criminelen ideale manieren zijn om geld wit te wassen of criminele activiteiten te ondernemen. Denk aan een café als dekmantel. Wij kunnen hier een onderzoek naar (laten) instellen. De integriteit van een aanvrager van een vergunning of subsidie wordt dan getoetst.

 • Kamerverhuur? Vraag een vergunning aan!

  woensdag 21 juli 2021
  Bent u eigenaar of huurder van een woning in Helmond en wilt u kamers verhuren? In de meeste gevallen mag er maar één huishouden op een adres wonen. Om kamerbewoning mogelijk te maken heeft u een omgevingsvergunning nodig. Van 8 september tot en met 5 oktober kunt u deze aanvragen. De vergunning is maximaal 10 jaar geldig.

 • Vrijwilligerspenning voor de heer Hans Choufoer

  vrijdag 16 juli 2021
  Op vrijdagmiddag 16 juli heeft de heer C.J. (Hans) Choufoer uit handen van wethouder Harrie van Dijk de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen.

Uw Reactie
Uw Reactie