2021

 • .

  Technisch onderhoud

  dinsdag 26 oktober 2021
  Vanwege onderhoudswerkzaamheden is een gedeelte van de website niet beschikbaar. Denkt u hierbij aan onze online formulieren, parkeerproducten en kaarten zoals de bomenkaart.

 • Rent a Boa and Cop 2 november in Mierlo-Hout

  dinsdag 26 oktober 2021
  Rent a Boa and Cop is een project waarbij inwoners direct invloed krijgen op de inzet van een buitengewoon opsporingsambtenaar (boa) en politie. Op 2 november van 09.30 tot 16.00 uur staan we in de wijk Rijpelberg. U kunt dus bepalen waar u op deze dag graag extra aandacht voor wil in uw wijk. Denk hierbij aan parkeren, afval, jeugdoverlast, hard rijden, preventieadvies of andere zaken die bij u in de wijk spelen. De boa’s en politie ontvangen u die dag dan ook graag in hun stand bij de Jumbo.

 • .

  Storing Klant Contact Centrum (KCC)

  maandag 25 oktober 2021
  Wegens een storing is ons Klant Contact Centrum (KCC) niet goed bereikbaar. Hierdoor kan de telefonische verbinding wegvallen of haperen. Ook de systemen die wij bij het KCC gebruiken hebben een storing, waardoor we u misschien niet direct verder kunnen helpen met uw vraag.

 • Bijtende Bende slaat op 30 oktober toe in Helmond

  maandag 25 oktober 2021
  Drugscriminaliteit en de gevolgen hiervan zijn bijna dagelijks terug te vinden in het nieuws. Denk aan artikelen over hennepkwekerijen in woonwijken en drugslabs in het buitengebied. Het is geen ver-van-mijn-bed-show. Het gebeurt hier en nu, ook in Helmond. Maar hoe weet u of dit in uw omgeving gebeurt? En wat moet u dan doen? En welke impact heeft het eigenlijk? Kom op 30 oktober naar de Bijtende Bende in Helmond om daar achter te komen!

 • Papieren coronabewijs aanvragen via de gemeente

  vrijdag 22 oktober 2021
  Vanaf 25 september 2021 heeft iedereen van 13 jaar en ouder op sommige plekken een coronatoegangsbewijs nodig. Bijvoorbeeld in de horeca, bij een evenement, sportwedstrijd of culturele voorstelling. Heeft u geen smartphone en/of DigiD en wilt u daarom uw coronabewijs op papier ontvangen? Dan kunnen wij u daarbij helpen.

Uw Reactie
Uw Reactie