2020

 • Gooi vochtige doekjes en mondkapjes in de prullenbak

  Gooi vochtige doekjes en mondkapjes in de prullenbak

  dinsdag 20 oktober 2020
  In de strijd tegen corona wordt er veel schoongemaakt, zoals deurklinken en winkelwagens, maar ook onze handen reinigen we vaker. Hiervoor gebruiken mensen vaak vochtige schoonmaakdoekjes. Deze vochtige doekjes worden regelmatig door het toilet gespoeld. Dit gebeurt ook met (wegwerp) mondkapjes. Dit zorgt echter voor verstopping van het riool. Gooi vochtige doekjes en (wegwerp) mondkapjes na gebruik daarom altijd in de prullenbak, bij het restafval.

 • .

  Cadeautje voor mantelzorgers

  maandag 19 oktober 2020
  Zorgt u als mantelzorger voor iemand in Helmond die langdurig ziek is of een beperking heeft? Dan kunt u een mooie blijk van waardering aanvragen (ook als u zelf niet in Helmond woont).

 • Gratis mondkapjes voor minima in Helmond

  donderdag 15 oktober 2020
  Op steeds meer plaatsen wordt dringend geadviseerd om een mondkapje te dragen. Denk aan winkels, het gemeentehuis en de wachtkamer van de dokter. Binnenkort komt er een verplichting. Voor mensen met een minimuminkomen kan dat een financieel probleem opleveren.

 • Foto van weekkrant De Loop

  Bekendmakingen 15 oktober

  donderdag 15 oktober 2020
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van donderdag 15 oktober 2020.

 • .

  Inspreken over de gemeentebegroting 2021

  vrijdag 9 oktober 2020
  De gemeenteraad heeft dinsdag 6 oktober de Programmabegroting 2021 in ontvangst genomen. Hierin staat waaraan het college van burgemeester en wethouders het gemeenschapsgeld volgend jaar wil uitgeven. De gemeenteraad stelt de begroting op 10 november vast. Inwoners, organisaties en instellingen uit Helmond kunnen de gemeenteraad laten weten wat zij van de plannen vinden die in de begroting staan. Dit kan voorafgaand aan de commissievergaderingen van 3 en 4 november. Op beide avonden kan er ingesproken worden om 17.00 uur. Hiervoor kunt u zich van tevoren aanmelden bij de raadsgriffie.

Uw Reactie
Uw Reactie