2019

 • Akkoord Lokaal Sportakkoord groepsfoto aanwezigen

  Lokaal sportakkoord in Helmond ondertekend

  woensdag 11 december 2019
  Er zijn kansen voor sport & bewegen in Helmond! In navolging van het Nationaal Sportakkoord is het Lokaal Sportakkoord ‘Sport verenigt Helmond’ dit jaar gerealiseerd. De gemeente, lokale sportaanbieders, maatschappelijke partners en het bedrijfsleven zijn samen tot de invulling van het Lokaal Sportakkoord gekomen. In dit akkoord staan de ambities en acties waarvoor zij zich de komende jaren gezamenlijk willen inzetten. Op dinsdag 10 december kwamen de partijen bijeen voor de ondertekening van het Helmonds Sportakkoord.

 • Kanaaldijk N.O. definitief afgesloten

  dinsdag 3 december 2019
  Vanaf maandag 9 december 2019 wordt de Kanaaldijk N.O. vanaf Keyserinnedael tot aan de Havenweg definitief afgesloten voor al het verkeer.

 • Parkeerplaats Kegelbaan in Helmond

  Kentekenherkenning op parkeerterreinen in Helmond

  dinsdag 26 november 2019
  Enkele jaren geleden zijn in Helmond de parkeerkaartautomaten op straat ingesteld op digitaal betalen. Betalen met (munt)geld is niet meer mogelijk. De volgende stap is dat het systeem nu wordt ingericht om het parkeren op straat volledig mobiel en digitaal te kunnen controleren en handhaven.

 • Burgemeester reikt lintje uit

  Jeugdlintjes uitgereikt!

  donderdag 21 november 2019
  Woensdag 20 november ging burgemeester Elly Blanksma met jeugdburgemeester Daan Mikkers op pad om 4 jeugdlintjes uit te reiken aan kinderen die in het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd.

 • Pilot vroegsignalering van schulden

  dinsdag 19 november 2019
  Om inwoners van Helmond met financiële problemen sneller in beeld te krijgen, start de pilot vroegsignalering van schulden. Achterliggende gedachte is dat snel ingrijpen bij beginnende schulden veel problemen in de toekomst kan voorkomen. Vandaag tekende de gemeente Helmond samen met een grote groep maatschappelijke partners een convenant om de samenwerking voor dit project te bekrachtigen.

Uw Reactie
Uw Reactie