November

 • Kinderen tijdens Museum winterkasteel

  Geniet, proef en bewonder bij Winterkasteel Helmond

  donderdag 21 november 2019
  Tijdens de Kerstvakantie zijn er diverse leuke activiteiten te doen voor gezinnen, families en kasteelliefhebbers bij Museum Helmond. Kasteel Helmond, de grootste waterburcht van het land, wordt van 10 december tot en met 5 januari omgetoverd tot Winterkasteel Helmond. Het kasteel is sfeervol aangekleed, met gezellige lichtjes, winterse muziek en chique gedekte tafels. En doe een wens, schrijf ‘m op en hang deze in de prachtig versierde wensboom. Wie weet heeft u prijs!

 • Jeugdlintjes uitgereikt!

  donderdag 21 november 2019
  Woensdag 20 november ging burgemeester Elly Blanksma met jeugdburgemeester Daan Mikkers op pad om 4 jeugdlintjes uit te reiken aan kinderen die in het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd.

 • .

  Bekendmakingen 20 november

  woensdag 20 november 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 20 november 2019.

 • .

  Bloembollen planten ter bestrijding van de eikenprocessierupsen

  woensdag 20 november 2019
  Helmond staat er gekleurd op dit voorjaar! De gemeente heeft de afgelopen 2 weken bijna 1.000 zakjes bloembollenmix uitgedeeld onder inwoners. De in totaal 80.000 bloembolletjes, dragen bij aan de natuurvriendelijke bestrijding van de eikenprocessierupsen.

 • .

  Pilot vroegsignalering van schulden

  dinsdag 19 november 2019
  Om inwoners van Helmond met financiële problemen sneller in beeld te krijgen, start de pilot vroegsignalering van schulden. Achterliggende gedachte is dat snel ingrijpen bij beginnende schulden veel problemen in de toekomst kan voorkomen. Vandaag tekende de gemeente Helmond samen met een grote groep maatschappelijke partners een convenant om de samenwerking voor dit project te bekrachtigen.

Uw Reactie
Uw Reactie