2019

 • Bekendmakingen 23 december

  maandag 23 december 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van maandag 23 december 2019.

 • Bekendmakingen 18 december

  woensdag 18 december 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 18 december 2019.

 • .

  Centrum: 5 extra haltes Bravoflex

  maandag 16 december 2019
  Vanaf vandaag is het mogelijk om met de bus naar hartje centrum te gaan. Want vanaf vandaag zijn 5 nieuwe centrumhaltes toegevoegd aan de flexibele busdienst Bravoflex. Daarmee willen provincie, busvervoerder Hermes en gemeente Helmond het centrum optimaal bereikbaar maken met het openbaar vervoer. Met de nieuwe centrumhaltes zijn er nu in totaal 125 Bravoflex haltes verspreid over alle wijken in Helmond. Wethouder Antoinette Maas en Hermes directeur Martijn Mentink maakten de eerste rit van de Cacaofabriek naar de Markt.

 • Sterretjes

  Nieuwjaarsreceptie gemeente Helmond: iedereen welkom!

  woensdag 11 december 2019
  De afgelopen jaren organiseerden wij een nieuwjaarsbijeenkomst in de vorm van een concert in het Speelhuis. Op maandag 6 januari 2020 organiseren wij voor het eerst een nieuwjaarsreceptie waar geen toegangskaarten voor benodigd zijn. Kortom: iedereen is welkom.

 • Akkoord Lokaal Sportakkoord groepsfoto aanwezigen

  Lokaal sportakkoord in Helmond ondertekend

  woensdag 11 december 2019
  Er zijn kansen voor sport & bewegen in Helmond! In navolging van het Nationaal Sportakkoord is het Lokaal Sportakkoord ‘Sport verenigt Helmond’ dit jaar gerealiseerd. De gemeente, lokale sportaanbieders, maatschappelijke partners en het bedrijfsleven zijn samen tot de invulling van het Lokaal Sportakkoord gekomen. In dit akkoord staan de ambities en acties waarvoor zij zich de komende jaren gezamenlijk willen inzetten. Op dinsdag 10 december kwamen de partijen bijeen voor de ondertekening van het Helmonds Sportakkoord.

Uw Reactie
Uw Reactie