2020

 • Auto in beslag genomen

  Grootschalige actie binnenstad Helmond

  vrijdag 18 september 2020
  Bij een grootschalige actie door verschillende organisaties zijn gisteren op diverse plekken in de Helmondse binnenstad twee personen aangehouden voor het bezit en vermoedelijk dealen van harddrugs en werd een gebruiker van harddrugs aangehouden. Daarnaast werden er voor duizenden euro’s aan openstaande belastingen geïnd, op zeven auto’s beslag gelegd en tientallen boetes uitgeschreven.

 • .

  Woning Vossenstraat 4 maanden gesloten

  donderdag 13 augustus 2020
  De burgemeester van Helmond heeft op donderdag 13 augustus 2020 de benedenverdieping van een woning aan de Vossenstraat voor 4 maanden gesloten. Op de benedenverdieping van de woning is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt. Eer zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

 • .

  250.000 illegale sigaretten aangetroffen bij PIT-actie

  woensdag 29 juli 2020
  Tijdens controles van het Peelland Interventie Team (PIT) bij vijf bedrijfspanden in Helmond zijn gisteren onder andere 250.000 illegale sigaretten aangetroffen. De douane heeft de partij in beslag genomen.

 • Samen op weg naar een slimmer en groener automotive cluster

  maandag 20 juli 2020
  Negen Nederlandse partijen met een vitale rol op het gebied van mobiliteitsinnovatie en -beleid ontwikkelen een meerjarig innovatieprogramma om slimme en groene mobiliteit te versnellen. Juist in deze coronatijd is het van groot belang om de handen ineen te slaan en een extra impuls te geven aan de slimme en duurzame groei van de sector. Op donderdag 16 juli hebben zij daartoe een ambitiedocument ondertekend. Dit ambitiedocument vormt de basis voor de verdere bestuurlijke samenwerking, de inhoudelijke uitwerking van de innovatieopgave en de positionering van de bijpassende onderzoeksfaciliteiten te beginnen op de Automotive Campus in Helmond. Dit doen zij samen met de relevante industriële partners.

 • .

  Sluiting bedrijfspand Marktstraat Helmond

  dinsdag 14 juli 2020
  De burgemeester van Helmond heeft op dinsdag 14 juli 2020 een bedrijfspand aan de Marktstraat voor 12 maanden gesloten. In het pand is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt en er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.

Uw Reactie
Uw Reactie