Nieuws

 • Terugblik ITS congres

  vrijdag 22 november 2019
  Meer dan 3.500 zakelijke bezoekers uit meer dan 70 landen kwamen afgelopen juni naar Eindhoven en Helmond voor het prestigieuze ITS European Congress 2019 Brainport Eindhoven.

 • Kinderen in het Kasteel Museum

  Museum Helmond één van de 60 meest kindvriendelijke musea in Nederland

  dinsdag 12 november 2019
  Tijdens de uitreiking van de Museumkids Awards die op 8 november plaatsvond, is Museum Helmond door Museuminspecteurs verkozen tot één van de 60 meest kindvriendelijke musea in Nederland. De Museuminspecteurs geven ons museum als gemiddelde cijfer een 8,75. Het museum valt bij inspecteurs bijzonder in de smaak omdat “het kasteelspel echt heel leuk is en je heel veel ridder-dingen mag proberen.” Zo’n 60 musea, verspreid over het land, mogen zich komend jaar Kidsproof noemen.

 • Hennepkwekerij

  PIT-actie Helmond en Laarbeek: hennepkwekerij, namaak merkkleding en valse identiteitsbewijzen

  vrijdag 8 november 2019
  Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft gisteren bij controles in Helmond en Laarbeek onder andere een hennepkwekerij, een partij namaak merkkleding en twee mensen met valse identiteitsbewijzen aangetroffen.

 • Pilot BravoFlex in Helmond verlengd

  woensdag 18 september 2019
  Provincie Brabant verlengt de pilot BravoFlex in Helmond met een jaar tot eind 2020. Met de verlenging gunnen de provincie, vervoerder Hermes en de gemeente de nieuwe OV-dienst de tijd om meer reizigers te trekken en worden mogelijkheden ingezet om ook andere doelgroepen kennis te laten maken met BravoFlex.

 • .

  Tahné Kleijn Stadskunstenaar 2019 en 2020

  dinsdag 18 december 2018
  Tahné Kleijn is de Stadskunstenaar voor de jaren 2019 en 2020. Dat heeft de selectiecommissie vanmiddag in De Cacaofabriek bekendgemaakt. Tahné Kleijn is fotografe, onder andere bekend van het project Goeikes – Helmonders in beeld. Kleijn werd gekozen uit 8 kandidaten.

Uw Reactie
Uw Reactie