Nieuws

 • Uitbreiding horeca-terrassen mogelijk

  woensdag 27 mei 2020
  Vanaf maandag 1 juni 12.00 uur mogen horecaondernemers hun deuren weer op aangepaste wijze openen. Graag willen we de horecaondernemers tegemoet komen door extra ruimte voor terrassen te creëren. Daarbij is het uitgangspunt dat u het aantal stoelen dat u voor de coronacrisis op uw terras had staan nu over een groter oppervlak kunt neerzetten, zodat u de 1,5 meter afstand kunt handhaven

 • Gemeente Helmond opent ondernemersloket

  donderdag 19 maart 2020
  De coronacrisis heeft ook grote impact op het bedrijfsleven. Veel medewerkers zitten ziek thuis, evenementen gaan niet door en het maatschappelijk leven ligt voor een groot deel stil. Bent u als ondernemer getroffen door deze crisis en zoekt u naar antwoorden op uw vragen? Dan kunt u terecht bij het ondernemersloket.

 • Bijeenkomst voor ondernemers over SLIM-regeling

  vrijdag 28 februari 2020
  De regiegroep Onderwijs en Arbeidsmarkt en VNO-NCW Brabant Zeeland nodigen u, als ondernemer, van harte uit om op donderdag 5 maart aanwezig te zijn bij de informatiebijeenkomst over de SLIM-regeling.

 • Kanaaldijk N.O.

  Kanaaldijk N.O. definitief afgesloten

  dinsdag 3 december 2019
  Vanaf maandag 9 december 2019 wordt de Kanaaldijk N.O. vanaf Keyserinnedael tot aan de Havenweg definitief afgesloten voor al het verkeer.

 • Winnaar wil je winkel

  3Vosjes wint Win je winkel!

  vrijdag 28 juni 2019
  Femke van Os mag zich de trotse winnaar noemen van Win je Winkel. Femke mag een jaar lang huurvrij ondernemen in de Elzas Passage. Zij versloeg in de finale Leon Slapak en Marcel en Miriam Berkvens.

Uw Reactie
Uw Reactie