Nieuws

 • Pressvisuals

  't Patronaat officieel geopend

  dinsdag 13 maart 2018
  Zaterdag 10 maart is ambachtscentrum ’t Patronaat aan de 2e Haagstraat feestelijk geopend. De ondernemers kregen in februari de sleutel van hun werkplek. Tijdens de zeer geslaagde open dag konden vele geïnteresseerde mensen een kijkje nemen in het verbouwde pand. Ook konden zij kennis maken met de ondernemers en hun product.

 • .

  Sleuteloverdracht huurders ’t Patronaat

  maandag 5 februari 2018
  Op 2 februari hebben de kersverse huurders van ambachtscentrum ’t Patronaat de sleutels van hun werkunit in ontvangst mogen nemen. Daarmee is de restauratie van het rijksmonument afgerond en kunnen de ondernemers aan de slag met de inrichting van hun nieuwe werkplek.

 • Kasteeltuinconcert

  Evenementensubsidies 2018 verdeeld

  maandag 29 januari 2018
  De evenementensubsidies voor 2018 zijn verdeeld. 31 organisatoren vroegen subsidie aan, 7 meer dan vorig jaar. De optelsom van de aanvragen was € 512.850,-, drie maal het beschikbare budget van € 187.000,-. Dat laat zien dat de organisatiekracht in Helmond groot is en het enthousiasme voor evenementen groeit.

 • Burgemeester Blanksma met alle gelukkigen die een cheque hebben ontvangen. Foto: Cofoto, Mario Coolen

  Rotary Nieuwjaarsconcert 2018

  maandag 15 januari 2018
  De gemeente Helmond en de Rotaryclub Helmond organiseerden op 14 januari het dertiende nieuwjaarsconcert in een feestelijk aangekleed ROC ter AA. Hét jaarlijkse treffen van het bedrijfsleven, waar vele verenigingen en organisaties mede van profiteren. In totaal werd er voor 36.000 euro verdeeld onder diverse goede doelen.

 • .

  Gemeente Helmond wint KoopWijsPrijs

  vrijdag 15 december 2017
  Stientje van Veldhoven- van der Meer, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat heeft de KoopWijsPrijs gisterenmiddag overhandigd aan wethouder van Bree. Het is een landelijke erkenning voor de manier waarop gemeente Helmond omgaat met Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en het actieplan dat daarvoor is ontwikkeld. De KoopWijsPrijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt tijdens het congres Samen werkt. Doel is om overheden positief te ondersteunen bij het Maatschappelijk Verantwoord Inkopen.