Nieuws

 • Rotary Nieuwjaarsconcert 2018

  maandag 15 januari 2018
  De gemeente Helmond en de Rotaryclub Helmond organiseerden op 14 januari het dertiende nieuwjaarsconcert in een feestelijk aangekleed ROC ter AA. Hét jaarlijkse treffen van het bedrijfsleven, waar vele verenigingen en organisaties mede van profiteren. In totaal werd er voor 36.000 euro verdeeld onder diverse goede doelen.

 • Gemeente Helmond wint KoopWijsPrijs

  vrijdag 15 december 2017
  Stientje van Veldhoven- van der Meer, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat heeft de KoopWijsPrijs gisterenmiddag overhandigd aan wethouder van Bree. Het is een landelijke erkenning voor de manier waarop gemeente Helmond omgaat met Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en het actieplan dat daarvoor is ontwikkeld. De KoopWijsPrijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt tijdens het congres Samen werkt. Doel is om overheden positief te ondersteunen bij het Maatschappelijk Verantwoord Inkopen.

 • Invulling kop Mariaschool

  woensdag 6 december 2017
  Vanaf augustus stond de voorbouw (kop) van de Mariaschool te koop. De kop van de Mariaschool is een monument aan de Kromme Steenweg 31 in Helmond, naast de prachtige OLV kerk waarin Theater Speelhuis is gehuisvest. Wij zochten naar gegadigden die het pand wilden kopen voor een passende invulling. Zes initiatiefnemers hebben een plan ingediend.

 • Centrumbrochure nodigt nieuwe ondernemers uit!

  woensdag 6 december 2017
  Wethouder Jos van Bree van economische zaken heeft het eerste exemplaar van de nieuwe centrumbrochure “Meedoen! In Helmond Centrum” in ontvangst genomen. De brochure is een hulpmiddel bij acquisitie en het bestrijden van leegstand in het centrum. Doel van de aanpak is het centrum van Helmond voor jong en oud aantrekkelijker te maken. De wethouder ontving de brochure uit handen van centrummanager Linda Haverkamp van Helmond Marketing.

 • Evenementensubsidie aanvragen? Voor 1 december

  vrijdag 29 september 2017
  Organiseert u in 2018 een evenement en wilt u daarvoor een evenementensubsidie bij de gemeente aanvragen? Zorg dan dat u voor 1 december 2017 een subsidieaanvraag indient.