Via de nieuwsbrief van de gemeente Helmond blijft u volledig op de hoogte van het aanbod en laatste nieuws over de beschikbare bouwkavels in de gemeente Helmond.
Wordt deze e-mail niet goed getoond?
Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.

Nieuwsbrief bouwkavels Gemeente Helmond

28 maart 2022

Nieuwsbrief nummer 44

Liverdonk, kavel L98 komt in de vrije verkoop

Kavel L98 in deelplan Liverdonk wordt per 28 maart 2022 in de vrije verkoop aangeboden. Voor deze kavel zijn geen reservekandidaten meer over van de loting op 18 mei 2021. Op www.helmond.nl/liverdonk staat informatie over deze kavel en het plangebied. Kavel L98 is circa 662 m² groot en kost €239.561,-- exclusief 21 % btw.

De overige bouwkavels in plan Liverdonk zijn niet in vrije verkoop. Veel bouwkavels zijn al in eigendom overgedragen. De overige kavels worden op korte termijn in eigendom overgedragen.

Aanmelden voor kavel L98?

Wanneer u zich wilt aanmelden voor een optie op kavel L98, moet u het 'Aanvraagformulier optie kavel L98 Liverdonk' invullen en mailen aan bouwkavel@helmond.nl. Dit formulier kunt u downloaden van de website www.helmond.nl/liverdonk. Alleen ingevulde aanvraagformulieren die gemaild zijn tussen 4 april 2022 vanaf 0.00 uur tot en met 5 april 2022 23:59 uur komen in aanmerking voor de loting. Formulieren die de gemeente buiten deze data (4 en 5 april 2022) ontvangt, worden niet in behandeling genomen.

Indien meerdere gegadigden zich aanmelden voor kavel L98, dan zal er op 11 april 2022 een loting plaatsvinden. Via een Teams vergadering kunnen de gegadigden deze loting bijwonen. Kavel L98 wordt aan de eerste gegadigde van de loting toegekend. De overige gegadigden komen op volgorde van de trekking op de ‘Reservelijst kavel L98’ te staan. Indien u kavel L98 krijgt aangeboden bent u direct 250 euro administratiekosten verschuldigd. U ontvangt hiervoor een factuur. Dit is ook van toepassing wanneer u later via de Reservelijst kavel L98 alsnog krijgt aangeboden. Er vindt geen restitutie plaats.

Uitgebreide uitleg- en aanmeldvoorwaarden staan op www.helmond.nl/liverdonk. Leest u deze voor aanmelding goed door.

Hazenwinkel: vertraging uitgifte 6 tot 8 nieuwe kavels

In deelplan Hazenwinkel verwachten wij nog 6 tot 8 kavels via een loting uit te kunnen geven. Helaas is deze uitgifte vertraagd en staat nog niet vast wanneer de loting  plaatsvindt.

Zodra er meer informatie definitief bekend is, wordt dit op de website www.helmond.nl/hazenwinkel aangevuld en via de nieuwsbrief gecommuniceerd. U kunt zich voor deze kavels nog niet aanmelden.

Molenbunders: vertraging uitgifte 12 kavels voor semibungalow

De uitgifte van de 12 bouwkavels in plan Molenbunders is vertraagd omdat het bestemmingsplan nog niet onherroepelijk is. Via de nieuwsbrief en op www.helmond.nl/molenbunders houden we u op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen. U kunt zich voor deze kavels nog niet aanmelden.

Overige kavels Helmond

Op dit moment zijn er geen nieuwe plannen in ontwikkeling voor bouwkavels in Helmond, anders dan in deze nieuwsbrief zijn genoemd.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de kavels die niet beantwoord worden in de stukken op de website? Stuur dan een mail naar bouwkavel@helmond.nl en wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

   
Volg ons op twitter Deel op facebook
Gemeente Helmond
Copyright © 2024
Gemeente Helmond
www.helmond.nl