Zoekresultaten

Er zijn 1135 resultaten gevonden voor zoekopdracht .

Integriteit

Webpagina

Inwoner, ondernemer of bezoeker, u kunt rekenen op de gemeente Helmond. Op ons respect, ons verantwoordelijkheidsgevoel, onze zorgvuldigheid en onze integriteit. Uw vertrouwen in ons, dat vinden wij belangrijk. Daar werken wij iedere dag aan.

Ontdek de plannen voor Helmond Oost: Samen vooruit!

Webpagina

Met het motto ‘Helmond Oost: samen vooruit!’ presenteren gemeente Helmond en Woonpartners samen met de wijkraad, de nieuwe ruimtelijke visie van Helmond Oost. De wijk wordt, gedurende een periode van 10 tot 15 jaar, op vele fronten aangepakt. Zo komen er op diverse plekken woningen bij. Ook de openbare ruimte krijgt een opknapbeurt. Waar komen de komende 10 tot 15 jaar woningen, groene zones, speelplekken en meer? Ontdek het tijdens de wijkwandeling op 12 juni of op de informatiemarkt op 14 juni.

Tweede Kamerverkiezingen 2023

Webpagina

Op woensdag 22 november 2023 vonden de vervroegde Tweede Kamerverkiezingen plaats. Tijdens deze verkiezingen werd er gekozen wie er in de Tweede Kamer komt. De stembureaus waren op 22 november open van 7.30 tot 21.00 uur.  Op deze pagina vindt u de voorlopige uitslagen en meer informatie over de verkiezingen.

E-Loket: regel online uw belastingzaken met het digitale loket

Webpagina

Met het digitaal loket van belastingen kunt u makkelijk zaken online regelen met de gemeente.

Nieuwbouw Jan van Brabant College

Webpagina

Om het Jan van Brabant college, locatie Molenstraat, toekomstbestendig te maken is nieuwbouw nodig. Daarvoor is nu de locatie bekend: de Cacaokade. Dit bleek de beste optie qua bereikbaarheid, inpasbaarheid en haalbaarheid.

Bomen

Webpagina

Wilt u informatie over ons bomenbeleid? Of wilt u weten of u een vergunning nodig heeft om een boom te kappen? Op deze pagina leest u meer.

Kentekentoegang

Webpagina

De automatische paaltjes (pollers) zijn verdwenen uit de Helmondse binnenstad. Met camera's controleert de gemeente vanaf woensdag 1 november 2023 of passerende voertuigen het voetgangersgebied in het centrum in mogen rijden. Dankzij de camera's is de handhaving 100%.

Werken bij gemeente Helmond

Webpagina

Helmond is een stad in beweging; continu spelen we in op de veranderende samenleving. Met ruim 700 collega's brengen we met vernieuwende en innovatieve ideeën onze stad elke dag een beetje vooruit. Wil je werken in een moderne organisatie waar plek is voor ideeën en ambities? Wil je maatschappelijke impact maken? Wil je volop kansen om door te groeien en ontwikkelen? Wil je dynamiek in je werk? Bekijk dan onze vacatures.

Mobiliteitsvisie 2040 in Helmond

Webpagina

Stel uzelf Helmond in 2040 eens voor. De stad bruist én is goed bereikbaar, met een levendige economie en een rijk sociaal leven. Het is fijn wonen, werken en vertoeven voor jong en oud. Er is ruimte voor winkelen, groen, fietsen, wandelen, ontmoeten, ontspannen, sporten, cultuur en beleven. Ook voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been of slechtziend zijn.

Belastingen

Overzicht

Op deze pagina leest u alles over de gemeentelijke belastingen in Helmond.

Uw Reactie
Uw Reactie