Onze stages

Bekijk hier onze huidige stageopdrachten

.

Stagiair(e) Communicatie & Webredactie

36 uur / €300,-

Wie zoeken wij? Jij bent die 3e-jaars HBO student(e) aan de opleiding Communicatie en/of Marketing die enthousiast wordt van termen als ‘klantreizen, usability, readability, feedbacktools en analytics’. Want jij hebt een passie om onze website te verbeteren waardoor onze klanten sneller en beter geholpen worden.

Klik hier voor meer informatie en het sollicitatieformulier!

.

Stagiair(e) Informatiekunde

Binnen de organisatie lopen er voorbereidingen m.b.t. de implementatie van de Omgevingswet. Als stagiair(e) lever je een bijdrage hieraan binnen de afdeling Informatievoorziening en Automatisering.

Klik hier voor meer informatie.

Studeer jij Informatiekunde (minimaal HBO) of gelijkwaardig en zoek jij een stageopdracht? Laat het weten via: aog@helmond.nl.

Stage logo

Heb jij zin in een uitdagende stage?

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Als stagiaire krijg je voldoende verantwoordelijkheid in combinatie met de juiste begeleiding. Natuurlijk krijg je ook genoeg tijd om aan je stageopdracht te werken, zodat je in je vrije tijd ook echt vrij bent. Graag willen wij onze expertise met jou delen en hopen wij ook geïnspireerd te raken van jou; Win-win!  De gezellige werksfeer zorgt ervoor dat jij na je stage bij ons wil komen werken, let maar op!
Ben jij de proactieve, sociale en flexibele student met wie wij graag samen willen werken? Stuur een e-mail met een actueel cv en motivatie naar aog@helmond.nl.
Wil je ons verrassen? Dan mag je jouw motivatie in een videopitch verwerken.

Ben je enthousiast? Kijk dan snel welke stage opdrachten er open staan!

Werkervaringsplaats

Wij bieden regelmatig mensen een werkplek om ervaring bij ons op te doen. Dit is ideaal als je omgeschoold bent maar nog geen passende baan hebt gevonden. Meer info?
Vraag je uitkeringsinstantie of mobiliteitsexpert om contact met ons op te nemen.