Cultuur

Met onze collega’s bouwen wij dagelijks aan onze stad. Dit doen we vanuit de overtuiging dat onze inwoners de stad maken. Samen met hen maken wij het verschil door hun wensen te faciliteren en waar nodig regisseren. Waarom wij dit doen en welke kernnormen hierbij centraal staan, kunnen wij je prima vertellen, maar nog beter is het als we het enkele van onze collega’s laten doen. Dit doen zij in het filmpje ‘Helmond (b)en ik’. Bekijk onderstaand filmpje, zodat zij je kunnen bijpraten hierover.

Nou, je hebt het gehoord. In Helmond werken wij vanuit de kernwaarden ‘mensen’, ‘presteren’, ‘veranderen’ en ‘(vak)intelligentie’. Wil je nog eens rustig nalezen wat dat nou precies inhoudt? Hier vind je de tekst van ‘Helmond (b)en ik’ op papier.

 
Zie jij jezelf dit verhaal over een tijd ook vertellen en herken je jezelf al (voor een groot deel) in dit verhaal? Dan passen we waarschijnlijk heel goed bij elkaar! Oh, wacht…. Natuurlijk is daar iets meer voor nodig dan alleen een match op cultuur. Arbeidsvoorwaardelijk moet het natuurlijk ook passen. Als je nieuwsgierig bent of we op dit gebied ook bij elkaar passen, bekijk onze arbeidsvoorwaarden dan hier.