• Ondernemer
  • Nieuws
  • 2022
  • Welke ondernemer is duurzaam verantwoord bezig en verdient de Groene Pluim?

Welke ondernemer is duurzaam verantwoord bezig en verdient de Groene Pluim?

Donderdag 9 juni 2022

Stichting De Groene Pluim stimuleert ondernemers in heel Nederland om duurzaam te ondernemen. Niet door hen te controleren, maar door hen te belonen! Voldoet u als ondernemer ook aan een aantal criteria, dan kunt u in aanmerking komen voor de Groene Pluim. Dat kost niets en levert u veel inspiratie, goede publiciteit en goodwill op. Wij steunen dit initiatief en roepen duurzame ondernemers op om zich aan te melden.

Een netwerk voor kennisoverdracht

Door aan te sluiten maakt u deel uit van een groep ondernemers, die actief met duurzaamheid, klimaat en een eerlijke, sociale wereld bezig is. Niet alleen de Groene Pluimhouders, maar alle aangesloten ondernemers delen hun kennis door bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken, events en best practices. Zij kunnen andere ondernemers inspireren om hun bedrijf te verduurzamen. Via De Groene Pluim worden bedrijven in het zonnetje gezet.

Aanmelden

Ondernemers in Helmond kunnen zich aanmelden tot en met 14 juli 2022 via www.degroenepluim.nl. Een jury bestaande uit een materiedeskundige, een bestuurslid van de Groene Pluim en een vorige Groene Pluim winnaar beoordelen vervolgens de aanmeldingen. De uitreiking zal plaatsvinden op, hoe kan het ook anders, 10 oktober 2022, De Dag van de Duurzaamheid.

Uw Reactie
Uw Reactie