Themabijeenkomsten van het Energiehuis Slim Wonen

Vrijdag 11 november 2022

Bent u een huiseigenaar of huurder en wilt u slimmer met uw energie omgaan? Ga dan naar het Energiehuis Slim Wonen. Het Energiehuis Slim Wonen is het loket van gemeente Helmond en zeven andere Peelgemeenten over alles wat met energie te maken heeft. Wij organiseren iedere maand interessante themabijeenkomsten. Over bijvoorbeeld isoleren of zonnepanelen. De bijeenkomsten zijn gratis. Wel graag even aanmelden.

Bent u op zoek naar informatie over bijvoorbeeld het gebruik van een warmtepomp of zonnepanelen? Beide onderwerpen komen deze maand aan bod tijdens de themabijeenkomsten.

In november zijn er maar liefst vier themabijeenkomsten

De volgende onderwerpen staan op de agenda:

  • Maandag 7 november, van 19.30 tot 22.00 uur: Warmtepomp.
  • Maandag 14 november, 19.30 uur: Workshop ‘Maak je eigen verbeterplan met de vernieuwde woning Quickscan’.
  • Maandag 21 november, 19.30: Slim isoleren en ventilatie.
  • Maandag 28 november, 19.30: Zonnepanelen.

Alle bijeenkomsten vinden plaats in het Energiehuis aan de Torenstraat 3 in Helmond. U kunt zich aanmelden via de website https://energiehuisslimwonen.nl/agenda/ of door een mail te sturen naar info@energiehuisslimwonen.nl.

Maandelijks programma

Wilt u graag aansluiten bij een van bovenstaande bijeenkomsten maar bent u verhinderd? Het Energiehuis houdt iedere maand themabijeenkomsten. Houd de agenda in de gaten voor volgende maand. Wellicht kunt u dan wel aansluiten bij het thema waarin u bent geïnteresseerd.

Op zoek naar meer informatie of wilt u onafhankelijk advies?

Neem contact op of loop vrijblijvend binnen. Het Energiehuis Slim Wonen helpt u graag. Bijvoorbeeld tijdens de Inloopspreekuren. Bellen kan natuurlijk ook.

Inloopspreekuren

Elke dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn de inloopspreekuren aan de Torenstraat 3 in Helmond. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen voor gratis advies.

Telefonisch spreekuur en afspraken

Belt u liever? Dat kan iedere dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer (085) 04 10 041. U kunt ook een afspraak maken met een Energiecoach via www.energiehuisslimwonen.nl/afspraak.

Uw Reactie
Uw Reactie