Nieuws voor sportaanbieders

Op zaterdag 26 juni worden de volgende coronamaatregelen losgelaten of aangepast. Op deze pagina leest u meer informatie.

Update vrijdag 18 juni 2021

  • Amateurwedstrijden mogen weer voor alle leeftijden. Ook met publiek;
  • Amateurwedstrijden mogen weer voor alle leeftijden. Ook met publiek;
  • Publiek houdt op een vaste plek 1,5 meter afstand van elkaar, mag zingen, juichen en op blaasinstrumenten spelen;
  • Met coronatoegangsbewijzen is een hoger aantal toeschouwers toegestaan;
  • Voor sportkantines mogen de reguliere openingstijden worden gehanteerd en gelden dezelfde richtlijnen als voor de horeca;
  • Jongeren tot en met 17 jaar mogen binnen en buiten gezamenlijk sporten, 1,5 meter afstand houden is niet verplicht;
  • Vanaf 18 jaar is binnen en buiten gezamenlijk sporten toegestaan. Als het nodig is voor de sport sportbeoefening is 1,5 afstand houden niet verplicht.

 

Wanneer er nog vragen zijn, neem gerust contact op met coronavragen@helmond.nl.

Noodfonds voor Sportaanbieders zonder winstoogmerk

Het noodfonds voor Helmondse (sport)clubs, verenigingen en culturele en maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk die door coronamaatregelen in acute financiële moeilijkheden zijn gekomen kunnen tot en met 30 juni 2021 een aanvraag indienen. U vindt meer informatie op deze webpagina

 

Sportparken

Buitensportactiviteiten mogen op uw eigen buitenterrein of sportpark plaatsvinden. Is dit niet mogelijk? Neem dan contact op met een sportpark bij u in de buurt om te kijken wat er mogelijk is. Heeft u geen contactgegevens? Neem dan contact op met:

Aanbod voor niet-leden

U kunt uw activiteiten voor niet-leden aanbieden via de website van Sport en Cultuur Helmond. Neem hiervoor contact op met Jibb+ via sportaanbieders@jibbplus.nl.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Wij en Jibb+ denken graag met u mee. Neem dan contact op via coronavragen@helmond.nl of bel 14 0492 (zonder kengetal er voor).

Voor specifieke vragen over het uitoefenen van uw sport kunt u contact opnemen met één van de sportbonden.

Meer informatie is te vinden op de site van de Rijksoverheid en/of de betreffende sportbond. Ook is er een handige lijst met vragen en antwoorden op de website NOC*NSF.

Uw Reactie
Uw Reactie