Schoondergang van Zwanenburg verzorgt keuken in het Huis voor de Stad

Donderdag 26 januari 2023

In het najaar van 2023 opent het Huis voor de Stad haar deuren. Vanaf dan starten we met het leveren van diensten vanuit onze nieuwe werkplek. Een van de ruimtes op de begane grond is het werkcafé. Daar kunnen ambtenaren terecht voor een gezonde lunch, maar kunnen we ook elkaar én de stad informeel ontmoeten. Bij een werkcafé hoort natuurlijk ook een keuken. De opdracht hiervoor is gegund aan Schoondergang van Zwanenburg. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

We zijn op zoek gegaan naar een leverancier die de meubels en apparatuur voor onze keuken gaat leveren. Hiervoor is een meervoudig onderhandse aanbesteding opgestart. We hebben hierbij aan de hand van een aantal objectieve criteria meerdere gegadigden uitgenodigd om offertes in te dienen op basis van het bestek. Een bestek beschrijft alle eisen die er worden gesteld aan de keuken.

Inmiddels zijn de inschrijvingen beoordeeld en is de opdracht gegund aan Schoondergang van Zwanenburg, gevestigd in Delfgauw. Schoondergang van Zwanenburg brengt jarenlange ervaring mee op het vlak van grootkeukentechniek en horecabenodigdheden. We wensen hen veel succes met deze opdracht en kijken uit naar het eindresultaat!

Over aanbesteden

Wanneer wij als gemeente werken willen aanbesteden gelden daarvoor voor ons maar ook voor de ondernemers vastgestelde aanbestedingsregels. Deze regels zijn onder andere vastgelegd in de Aanbestedingswet en de Gids Proportionaliteit. Hiermee moeten wij rekening houden wanneer wij werken of diensten inkopen.

Kleine opdrachten waarvan de totale waarde 50.000 euro of minder is, mogen zonder uitgebreide aanbestedingsprocedure worden uitgezet bij leveranciers. Grotere of terugkerende opdrachten met een hogere waarde (ook op bovengenoemde gebieden) moeten echter altijd aanbesteed worden.

Uw Reactie
Uw Reactie