Nieuws

 • .

  Bekendmakingen 17 april

  woensdag 17 april 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 17 april 2019.

 • .

  20 april: Kom mee op Glasvezelsafari in Dr.-Knippenbergcollege

  dinsdag 16 april 2019
  De wijken Helmond-Noord en Warande krijgen binnenkort glasvezel. Hoogste tijd om eens te laten zien wat er allemaal schuilgaat achter de internet- en televisieaansluiting in de huiskamer. Daarom organiseert Glasvezel Helmond de Glasvezelsafari. Een uniek kijkje voor jong en oud in de wonderlijke wereld achter het internet- en televisiesignaal.

 • .

  Altijd al een eigen winkel willen beginnen? Grijp dan nu deze kans!

  vrijdag 12 april 2019
  Bent of kent u iemand die al tijden rondloopt met een uniek winkelconcept maar die nog geen volgende stap heeft durven nemen? Grijp dan deze kans en doe mee aan de eerste editie van Win je winkel in Helmond! Wie deze wedstrijd wint, mag een eigen winkel starten in de Elzas Passage en wint een jaar huurvrij.

 • Verkiezingen

  Gemeente Helmond is op zoek naar stembureauleden en tellers

  woensdag 10 april 2019
  Om ervoor te zorgen dat alle Helmondse kiezers op donderdag 23 mei kunnen stemmen, zijn er 34 stembureaus verspreid over de stad. Wij zoeken nog stembureauleden en tellers. Helpt u mee?

 • .

  Podiumbijeenkomst VN verdrag handicap

  woensdag 10 april 2019
  Wat moet de gemeente doen om ervoor te zorgen dat de positie van mensen met een beperking verbetert? Daarover gaat het VN verdrag inzake de rechten van personen met een handicap. Tijdens de podiumbijeenkomst van dinsdag 16 april horen raads- en commissieleden wat dit VN verdrag inhoudt en hoe de gemeente Helmond het verdrag wil implementeren. De podiumbijeenkomst start om 19.30 uur in Wijkhuis De Geseldonk, Cederhoutstraat 44. Inwoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.