Nieuws

 • .

  20 Koninklijke Onderscheidingen tijdens ‘Lintjesregen’

  vrijdag 26 april 2019
  Tijdens de traditionele ‘Lintjesregen’ bij gelegenheid van Koningsdag 2019 heeft burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel vrijdagmorgen 26 april 20 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt.

 • Hat-trick afvalbankje

  Hat-trick afvalbankjes geplaatst voor vermindering zwerfafval

  donderdag 25 april 2019
  Afgelopen week zijn er in Helmond een aantal zogenoemde Hat-trick afvalbankjes geplaatst, waaronder in De Warande. De Hat-trick afvalbankjes zijn geplaatst om zwerfafval op een leuke manier te verminderen. Dinsdag 23 april testte jeugdburgemeester Daan één van de bankjes uit.

 • wapendepot

  Illegale wapens inleveren bij politie

  woensdag 24 april 2019
  Inwoners kunnen hun illegale wapens tot en met 7 mei inleveren op het politiebureau aan de Kasteel-Traverse. Deze maatregel is een aanvulling op het preventief fouilleren in de binnenstad.

 • .

  Bekendmakingen 24 april

  woensdag 24 april 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina en de overige bekendmakingen van woensdag 24 april 2019.

 • .

  Preventieve bestrijding eikenprocessierupsen

  donderdag 18 april 2019
  De gemeente bestrijdt al jaren de overlast, die door eikenprocessierupsen wordt veroorzaakt. Ook dit jaar worden in alle wijken eikenbomen preventief bespoten. Omdat de plaag vorig jaar groot was, bestrijden we de rups nu 2 keer. Op dit moment is nog niet precies aan te geven wanneer de preventieve bestrijdingen plaatsvinden. Dit is afhankelijk van een aantal factoren.