Nieuws

 • .

  Aanvraag indienen voor aanwijzing lokale publieke media-instelling

  woensdag 15 mei 2019
  Een lokale omroep verzorgt het publieke media-aanbod in een gemeente. Het Commissariaat voor de Media verleent de uitzendmachtiging aan één lokale publieke media-instelling. De huidige aanwijzing van Omroep Helmond loopt per 11 januari 2020 af. Partijen die belangstelling hebben om in aanmerking te komen voor deze aanwijzing, vanaf 12 januari 2020, kunnen een aanvraag indienen bij het Commissariaat voor de Media.

 • .

  Bekendmakingen 15 mei

  woensdag 15 mei 2019
  Op deze pagina vindt u de gemeentelijke infopagina van woensdag 15 mei 2019.

 • .

  Tellers gezocht voor de verkiezingen Europees Parlement op 23 mei

  dinsdag 14 mei 2019
  Om ervoor te zorgen dat alle Helmondse kiezers op donderdag 23 mei kunnen stemmen, zijn er 34 stembureaus verspreid over de stad. Wij zoeken nog tellers. Helpt u mee?

 • Havenpark

  Starthandeling en naamswijziging Havenpark op dinsdag 21 mei

  dinsdag 14 mei 2019
  De werkzaamheden aan het Havenpark gaan nu echt beginnen. Een grote wens van veel inwoners en ondernemers gaat hiermee in vervulling: een prachtig park in het centrum van onze stad.

 • Glasvezel Helmond

  Dierdonk eerstvolgende wijk waar glasvezel wordt aangelegd

  donderdag 9 mei 2019
  Supersnel internet en klaar voor de toekomst dankzij glasvezel. Vanaf volgend jaar is het ook zover voor Dierdonk, want na Brouwhuis, Rijpelberg, Stiphout, Helmond-Noord en Warande is Dierdonk de volgende wijk waar een glasvezelnetwerk wordt aangelegd. Glasvezel is de modernste, snelste en meest energiezuinige verbinding voor internet, televisie, telefonie en overige digitale diensten zoals zorg en veiligheid. Dankzij glasvezel wordt door gemeente en lokale partners steeds meer samengewerkt aan innovaties voor zorg en veiligheid in Helmond.